Ken je het merk Pop Cutie al? Een meisjessieraden merk op en top en een absolute rage onder de meisjes op dit moment. Wij van Kinderfavorites vinden dat niet zo gek, want neem maar eens een kijkje bij die leuke Pop Cutie ketting met ijsjes, donuts of cupcakes. Als je al die leuke hangertjes ziet wil je er toch een hapje van nemen!?

Pop Cutie | KinderfavoritesPop Cutie is een Deens merk met een lijn van schattige kettingen, grappige ringen, fijne haarknipjes en andere vrolijke geschenken, ontworpen door de Deense Cecilie Lindemose. Pop Cutie blinkt uit in unieke, originele en leuke ontwerpen voor de kleine fashionista’s onder ons. Alle producten zijn handgemaakt en worden geleverd in leuke transparante bewaardoosjes met een illustratie van Clementine Derodit. Hiermee dus hartstikke leuk om cadeau te doen en handig om de producten te bewaren.

>> LEES OOK: Aan de wandel met Walkalots

Onze favoriet is de kaugomballenautomaat aan de ketting. Deze is te zien op de foto. Het maakt niet uit welke outfit Olivia aantrekt, met deze ketting erbij is hij altijd vrolijk. Maar ook de eenhoorns staan hoog op ons verlanglijstje. Deze zie je in de kettingen terug, maar is ook terug te zien op een geweldige ring. Echt zo’n meisje-meisje accessoire!

 

Meer zien van de collectie? 

Bekijk de gehele collectie HIER!

 

‘being different is always fashionable’!