Twinnen met je kids is hot! Waar het voorheen vooral op moeder/dochter gericht was, zie je momenteel steeds meer matching outfits voor papa en zoons. Of je nou wilt ravotten in stoere handschoenen of wilt gaan voor een matching outfit, er zijn een aantal hele toffe items op de markt.En omdat het bijna vaderdag is en er bij mij in mijn omgeving talloze verjaardagen zijn, deel ik graag een aantal leuke twinning shopping tips met je!

Twinnen met papa

twinnen met papa Met dit weer kan je wel een leuke set zonnebrillen gebruiken. Je koopt ze hier voor €15,95. Dit is de prijs voor de set brillen.

twinnen met papaOok deze handschoenen zijn stoer en schattig tegelijk. Lekker met papa in de tuin ravotten! Welk kind wordt hier niet blij van?! Je koopt de set hier voor €19,95.

winnen met papaOok met een mooi leren kookschort scoor je punten. Je koopt deze mooie leren set hier voor €149,95. De set is verkrijgbaar in het zwart en het cognac.

twinnen met papaMet deze petten trekken de papa’s zeker aandacht en dan is het wachten op de eerste complimentjes. Je koopt deze petten hier voor €34,95.

twinnen met papaGoed nieuws, want deze truien zijn in de sale! Deze sweaters zijn van het merk Crew of Two. Naast deze truien verkopen zij ook mooie shirts en matching outfits voor de mama’s. Je koopt de mannenmaat hier voor €52,00 en de jongensmaat hier voor €40,00.

 

Fotocredits: Crew of Two