Have a nice day sneakers | KinderfavoritesSneakers kunnen we niet genoeg hebben. Niet voor onszelf maar zeker ook niet voor onze kids. Belangrijk is hierbij dat ze lekker zitten, maar zeker ook fashionable zijn. En als ze dan ook nog leuk geprijsd zijn, komt dat helemaal goed uit! Met deze sneakers kan zowel jouw zoontje als dochter uren rennen, springen, klimmen, dansen en avonturen beleven. Naast het motto ‘Have a nice day’ hebben ze ook het welbekende smiley gezicht. Toch mega leuk?! Ze zijn verkrijgbaar in het roze en in het wit. Witte Nike sneakers | Kinderfavorites

Je koopt ze via onderstaande link:

 

Koop de roze sneakers HIER!

Koop de witte sneakers HIER!

 

Mintgroene sneakers met luipaardprint

Kindersneaker met luipaardDeze leuke sneaker in mintgroen met een luipaard op de zijkant is al verkrijgbaar vanaf maat 20. De hiel is versierd met een goud metallic. Laat de zomer maar komen! Door de stootneus zijn ze geschikt om lekker mee te spelen en rennen. Daarnaast hebben ze een veter- en ritssluiting, lekker makkelijk aan en uittrekken dus! De schoenen zijn zowel geschikt voor kids die net goed los kunnen lopen, als kids die al lekker rondrennen en spelen op schoolplein. Je koopt dit paar bij Shoesme.

Witte sneaker van Bunnies

Ook Bunnies heeft dit seizoen weer talloze toffe sneakers in het assortiment. Met deze witte sneakers zit je altijd goed. Leuk te combineren met een jeans, rokje of onder een jurk. Hier kan je wat ons betreft alle kanten mee op.

 

Lees ook: