Zijn jullie nog op zoek naar een stel mooie winterschoenen? Dan ben je bij Red-Rag aan het juiste adres. Wij lichten vandaag onze favorieten uit bij Kinderfavorites.Schoenen vinden wij misschien wel het belangrijkste item voor onze kids. Hier vinden wij het dan ook niet erg voor om iets meer geld uit te geven en op zoek te gaan naar een mooi en vooral stevig paar. Zo kunnen onze kids met heel veel plezier rennen, springen, spelen, klauteren, dansen, etc. Bij Red-Rag kan je hier eigenlijk altijd voor slagen. Voor alle leeftijden vind je hier zoveel moois. Onze blogger Anne, kinderfysiotherapeut, deelde al eerder tips over waar je op moet letten bij het uitzoeken van goed schoeisel. Maar laten we eerlijk zijn, het oog wilt ook wat. Wij vonden bij Red Rag het ideale paar voor Olivia voor dit seizoen.

TIP: Bootstock in de spotlights!

Red-Rag

In 2005 werd het op en top Nederlandse label Red-Rag boys & girls gelanceerd. Een eigenzinnige collectie kinderschoenen die bruist van creativiteit en kleur. De gekke details en prints zijn stoer en brutaal. Red-Rag is anders: opvallend, stoer en verre van serieus of degelijk. En de schoenen zitten ook nog eens als gegoten want als het om kwaliteit gaat, zijn ze bij Red-Rag serieus.

Niet veel later is Red-Rag uitgebreid met Red-Rag women. Het resultaat: een edgy schoenenlabel van Nederlandse bodem. Gemaakt voor iedereen die zich willen onderscheiden en altijd op zoek zijn naar iets nieuws, trendbewust maar met een eigen uitgesproken look.

Vandaag lichten we de Red-Rag girls graag uit bij Kinderfavorites omdat we al jaren deze schoenen met heel veel plezier dragen. De wintercollectie van Red-Rag 2019 barst van de meest gave sneakers en fashion boots. Trends die je in deze collectie terugzien zijn combinaties van verschillende details, opvallende sportzolen en stoere leersoorten. Voor de meiden die trendy de winter door willen komen zijn er fluwelen veters, lakboots, plateauzolen en printjes! Een fashion collectie vol met trendy biker boots plus sneakers voor meiden die niet bang zijn om op te vallen.

Onze favoriet dit seizoen is de Glitter Boots ‘Mid Boot Laces’. Dit is een basic model wat heel makkelijk te combineren is onder eigenlijk iedere outfit. Wij hebben hem hier onder een legging met jurkje gestyld. Maar ook een stoere jeans of flared pants maak je compleet met deze boots.

 

Je koopt de boots via onderstaande link:

 

Koop de boots HIER!

 

Schoenentip: Red Rag boots bij Kinderfavorites