Vandaag delen we een heerlijk babylookje op de blog. Op en top stijlvol én lekker warm. Wat willen we nog meer voor onze kleine prinsesjes? Lees snel verder waar je alle items scoort. 

Het complete babylookje koop je via onderstaande links. Let’s go shopping!

Babylookje van Tocoto Vintage

Wij zijn dol op Spaanse merkjes, bloemenprints en knitwear. Dit lookje heeft het allemaal en is dan ook niet verwonderlijk dat we hem al te graag uitlichten bij Kinderfavorites!

babylookje | Kinderfavorites

Het setje wat het schattige meisje draagt is van Tocoto Vintage. Een exclusief merk wat niet op iedere hoek van de straat verkrijgbaar is. Tocoto Vintage is geïnspireerd door liefde voor kinderen, liefde voor de zee, en liefde voor het kleine Spaanse eilandje Formentera. Het merk wil nostalgie en romantiek terugbrengen in al haar kleding. Hiervoor worden stoffen en accessoires gebruikt die gekocht zijn op de lokale markt. En ook in deze tijd is natuurlijk fantastisch om de lokale ondernemers extra in de spotlights te zetten. Let wel op; dit merk valt klein. Er wordt dan ook aangeraden om vooral de muts één maat groter te kopen. Dit merk koop je bij een van onze favo shops uit België, namelijk Roomrosie.

Ook leuk: Schattige zomerhoedje!