Kennen jullie het Nederlandse label LEVV al? Vandaag lichten we de Newborn collectie voor girls uit en die is zo gaaf! Daarnaast mogen we nog iets leuks onder onze trouwe volgers weggeven. Het zal jullie niet ontgaan zijn, wij zijn fan van Levv. De kwaliteit is fantastisch en daarnaast komen al onze favoriete kleuren voorbij in de collecties. Recent is de Newborn collectie uitgekomen voor zowel de boys als girls. Vandaag lichten we de girls uit op de blog én mogen we een complete set aan een van onze trouwe volgers weggeven. Genoeg reden dus om verder te lezen.Een dosis lef, een sprankje glam voor de girls en wat coole looks voor de boys: LEVV is een stijlvol Nederlands kledingmerk voor kids van 6 tot 16 jaar die weten wat ze willen. Een onderscheidende maar ook comfortabele collectie, gemaakt van mooie stoffen en afgewerkt met leuke details, altijd herkenbaar aan de dubbele V. LEVV girls & boys is verkrijgbaar in maat 6Y (110) – 16Y (176) en S. Little LEVV ligt qua design in het verlengde van LEVV Girls en LEVV Boys maar is wat speelser en heeft een iets minder volwassen look dan ‘grote broer en zus’. Een onderscheidende maar ook comfortabele collectie, gemaakt van mooie stoffen en afgewerkt met leuke details, altijd herkenbaar aan de dubbele V. Little LEVV is verkrijgbaar in maat 80 t/m 116.

>> LEES OOK: Aan de wandel met Walkalots

Newborn Collectie

Zoals al eerder aangegeven lichten we vandaag de Newborn collectie uit van de girls. Deze prachtige lijn is al verkrijgbaar vanaf maat 50. Dit seizoen zien we roze, gebroken wit, zwart. Daarnaast zien we veel dots en ruffles. Allemaal dingen waar wij heel blij van worden. De collectie bestaat voor de girls uit jurkjes, shirts, tuniekjes, broekjes, vestjes en slabbetjes. Het leuke is dat alles makkelijk te mixen en te matchen met elkaar is.

Be who you want to be, with LEVV

Winactie

Newborn Levv | kinder favoritesWij mogen deze complete set onder onze trouwe volgers weggeven. De set bestaat uit een romper, een legging, een boxpakje, een slab en een paar sokjes.

Wat moet je doen om kans te maken?
– Like onze Facebookpagina
– Laat in de reacties weten welke maat je wilt winnen
– Tag zoveel mogelijk andere mama’s. Elke tag is een extra winkans
– Volg ons op Instagram