Elke week laten wij een leuke mama aan het woord om haar ervaringen omtrent het moederschap te delen. Het blijft toch altijd interessant hoe andere moeders de ballen hoog houden, wat hun favo shops zijn en meer. Deze week deelt Silvia haar ervaringen. Lees je ook weer mee? 

Even voorstellen: mom Silvia

Vertel eens wat over jezelf. Wie ben je, waar woon je en hoe ziet jouw gezinssituatie eruit?
Ik ben Silvia, 37 jaar. Ik ben getrouwd en daarnaast ben ik de trotse moeder van de vierjarige Xavi. Samen met mijn man en mijn zoontje woon ik in het centrum van Den Bosch.

>> LEES OOK: Verjaardagsblues

Wat is jouw favoriete shop?
Voor Xavi shop ik liefst bij Petozzi in Den Bosch. Daar moet je een keer geweest zijn! Ze hebben te gekke kleding en de winkel wordt gerund door twee geweldige, gepassioneerde meiden! Voor mezelf zijn er iets te veel shops om op te noemen. Ik kan overal mijn slag wel slaan ?. Sowieso bij Zara. En voor de wat exclusievere items kom ik graag bij Jutt in Den Bosch.

Onmisbaar item

Wat is volgens jou een onmisbaar item voor iedere baby?
Hydrofiele doeken, altijd en overal.

Wat neem je standaard mee in je tas als je op stap gaat?
Tegenwoordig mag gelukkig gewoon mijn eigen handtas weer mee! Daarin stop ik wel altijd wat te drinken en een pak babydoekjes. Op langere uitjes gaat er een rugzakje mee met schone kleren.

>> LEES OOK: OOD Boys

Wat is jouw favoriete uitstapje met je kind?
Samen lunchen op een terrasje vinden we allebei heel gezellig! Verder is Xavi dol op de Efteling. En we gaan ook graag gewoon op avontuur door de stad.

Schema eten en slapen

Hou je een schema aan wat betreft eten en slapen?
Toen Xavi nog een baby was, deden we dat niet. Hij kreeg borstvoeding op verzoek. Xavi was als baby helaas een slechte slaper, maar nu gelukkig niet meer. Sinds hij naar de kleuterschool gaat, houden we wel vaste bedtijden aan. Hij is ’s avonds echter zo moe dat hij zonder mokken naar bed gaat ?!

Wat is het lievelingsgerecht?
Xavi gaat het allerliefst ‘uit eten’ bij Mc Donalds of de pizzeria.

Wat zou je toekomstige moeders willen meegeven?
Volg je gevoel, maak je niet te druk. En als ze wat ouder zijn: choose your battles!

>> Volg je ons al op Facebook? Zo blijf je namelijk op de hoogte van de laatste artikelen en winacties! Zeker de moeite waard, dus.

 

Fotocredits: Silvia