Alle mama’s en papa’s van een stoere man opgelet! Vandaag hebben we weer fantastische items voor je uitgelicht in de OOTD Boys 45. Kijk en shop je weer lekker mee met ons? 

OOTD Boys 45

Vandaag hebben we weer ons best gedaan om een fantastische look samen te stellen. Het is een basic sweater met een comfy broek geworden. Maximaal speelplezier gegarandeerd! En bovendien zijn ze ook nog eens super stylish. Wat willen we nog meer?

>> LEES OOK: Diary week 45

De sweater met de tekst ‘Hug dealer’ vinden wij zó gaaf! Hij is verkrijgbaar in het zwart, geel, bordeaux of groen. Je koopt hem hier voor €21,95. De bikerbroek zit heerlijk comfortabel. Hij is van het merk Sprout en Sprout, dat we al vaker op de blog naar voren hebben laten komen. Hij heeft een beetje een ‘vintage’ look door de wassing. Je koopt de katoenen broek hier voor €39,95.

Om de look compleet te maken, hebben we er een paar sneakers onder gestopt uit de nieuwe collectie van Adidas. Deze leukerds zijn al verkrijgbaar vanaf maat 19. Je koopt ze hier voor €54,95. En tot slot voegden we nog een rugzak toe voor de voetballiefhebbers. Ook bij de papa’s zal deze het goed doen. Je koopt hem hier voor €49,00.