Heel veel mama’s en papa’s worden blij van de lekkere crèmes voor baby’s. Maar nu je regelmatig hoort en leest over de huidproblemen die ontstaan na gebruik van bijvoorbeeld Zwitsal, ben ik mij gaan verdiepen in natuurlijke producten. Zo kwam ik Petit et Jolie tegen en ik was direct verkocht. Wanneer je namelijk een flesje hebt geopend en geroken, ben je al snel verkocht. Het ruikt zo ontzettend lekker. Dit product wil je dan ook het liefst zo snel mogelijk mee naar huis nemen.

Wie is Petit et Jolie?

Petit et Jolie staat voor producten die de huid op een natuurlijke manier ondersteunen en kalmeren. Zij heeft als motto ‘wat puur is wil je puur houden’ en heeft dan ook veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van alle natuurlijke producten. Maar ook het productieproces zelf, verloopt op een verantwoorde manier.

Pas sinds 2013 is Petit et Jolie opgericht door Esther. Een ondernemende vrouw die zich afvroeg wat nou echt belangrijk was in het leven en het allerbeste is voor haar kinderen. Met dit in haar achterhoofd besloot zij om afstand te nemen van haar huidige baan en besloot haar hart te gaan volgen. Na veel onderzoek besloot zij om haar eigen verzorgingslijn voor baby’s te gaan ontwikkelen om zo het allerbeste aan zoveel mogelijk kinderen te kunnen gaan geven.

Naast dat veel ouders en baby’s erg blij worden van haar producten, steunt zij ook een goed doel en maakt hier veel kindjes blij in Afrika. Zij steunt namelijk een weeshuis in Kenia. Hier worden verlaten baby’s en kinderen opgevangen in een huiselijke sfeer. Een verhaal wat mijn moederhart in ieder geval erg geraakt heeft.

Een greep uit haar collectie

Petit et Jolie

Nourishing cream à €8,95 en je koopt hem hier.
Petit et jolie

Handzeep à 6,95. en je koopt hem hier.
Petit et jolie

Herbal Tea to Enjoy à €3,95 en je koopt het hier. 

Giveaway!

Wellicht ben je al enthousiast geworden over het product na het lezen van dit artikel en anders kan ik je wellicht heel erg blij gaan maken. Ik heb namelijk goed nieuws. In samenwerking met Petit et Jolie mag ik maar liefst 3 pakketjes weggeven. Deze bestaat uit een handzeep, Nourishing Cream en Herbal Tea to Enjoy.Petit et Jolie giveaway
Wat moet je doen om kans te maken:

  • Like de Facebookpagina van Onlinelifestylemagazine
  • Like het bericht
  • Vertel waarom jij kans wilt maken (taggen mag)
  • Delen vergroot je winkans

Heel veel succes. 17 Juli maak ik de winnaar bekend!

 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Petit et Jolie. Meer informatie over deze webshop vind je hier.

1 Comment on Webshoptip: Petit et Jolie

  1. Lijkt me een heerlijk pakketje! Ik ken dit merk nog niet en daar moet maar eens verandering in komen!Doe niet aan FB maar volg wel op Bloglovin en gedeeld met G+.

Comments are closed.