Met het mooie weer beseffen we het steeds meer: de zomer komt eraan! En daarbij hoort ook de zomervakantie. Of je nu met de auto of met het vliegtuig gaat, in eigen land of verder weg, een eigen reiskoffer voor je dochter of zoon is toch te leuk! Ik laat je mijn vijf favoriete reiskoffers zien.

Reiskoffers voor kids

Afgelopen week stegen de temperaturen naar zomerse hoogtes en wat werden wij hier vrolijk van! Wij hadden besloten dit jaar de zomervakantie maar een keer over te slaan. Lekker genieten met dagjes strand en leuke dingen in eigen land zijn ook leuk, toch? Dat was wel de bedoeling, maar nu we van het zomerse weer geproefd hebben, smaakte dit zeker naar meer. We wilden garantie op zon en er echt even uit, dus hebben we toch een vakantie geboekt. Met nog maar een paar weken te gaan voordat ik in het vliegtuig zit, heb ik onze reiskoffers van zolder gehaald en ben ik mijn zomergarderobe aan het checken. Omdat mijn dochter 3 jaar oud is, heeft ze een eigen stoel in het vliegtuig. En ik vind, als ze zo’n grote meid is, dan kan een eigen reiskoffer natuurlijk niet ontbreken.

>> LEES OOK: 5 x leuke strandlakens voor kids

Shaun het schaap

Shaun het schaap vliegt mee! Het zou zo een titel kunnen zijn van een aflevering in de televisieserie. Dat is het niet. Shaun het schaap kan echt met je mee op reis. En behalve dat deze koffer echt te leuk is, is hij ook enorm praktisch. Je zoon of dochter kan op deze koffer zitten en rijdt dan letterlijk op zijn of haar eigen schaap het hele (want hij is geschikt als handbagage) vliegveld over. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Je koopt hem nu hier mét korting voor €44,95.

IJsjes

Het is altijd “ijsjes-tijd”. Helemaal met dit leuke koffertje van BHPPY! Deze reiskoffers zijn in verschillende prints verkrijgbaar (zie deze link en selecteer de kleur), maar dit is toch wel mijn favoriet. Voor €69,95

Panda

Huisdieren mogen/kunnen in vele gevallen niet mee op vakantie. Gelukkig is een panda ook geen huisdier. Neem hem dus gerust mee op vakantie! Met nog veel meer andere dieren in de collectie zijn ook deze reiskoffers van Okiedog te leuk. Deze en nog vele andere dieren zijn hier verkrijgbaar voor €42,90.

Unicorn

Het merk Trunki heeft ook te leuke koffers als je je dochter of zoon letterlijk op sleeptouw wil nemen over het vliegveld. Door de vier stevige wielen kan hij of zij zich aardig wat kilometers over het vliegveld verplaatsen, zittend op deze te leuke reiskoffer. Deze is in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Je vindt hem hier voor €49,99.

Tot slot een leuke kinderkoffer van het Franse merk Bakker made with love. Ideaal als reiskoffertje maar ook gewoon leuk als opbergkoffer voor allerhande spulletjes & knuffels. Beschikbaar in 4 formaten. Je koopt hem hier voor €29,95.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren