Terug van weggeweest, de rubriek de maandelijkse musthaves. Iedere maand zetten we nieuwste, coolste en leukste kids stuff voor jongens en meisjes op een rij. Ook voor december hebben we volop leuks voor je gespot en delen we dan ook heel graag met jullie. Leuke inspiratie voor pakjesavond en de kerst in de ‘December Musthaves 2020″. Maar ook voor een verjaardag maak je hier veel kids blij mee. Lees daarom snel verder.

December musthaves 2020

Natuurlijk is er in dit artikel vooral heel veel speelgoed te vinden. Maar ook iets leuks voor de mama’s mag niet ontbreken. Ook onze favorieten van VTech lichten we uit en de nieuwste rage van BabyBorn. Dus alle lieve poppenmama’s en misschien papamama’s opgelet.

December musthaves #1 Na! Na! Na! Surprise 3-in-1 Rugzak

Deze Na! Na! Na! Surprise 3-in-1 Rugzak bestaat uit een slaapkamer en Speelset in de Vorm van een Roze Konijn, met een Limited Edition Aubrey Heart Pop. De prachtige rugzak zelf is zacht en pluizig, en past bij Aubrey’s vriendelijke persoonlijkheid. Open hem om een slaapkamerspeelset te onthullen met een echte spiegel, uitklapbaar bed, kast met echt werkende laden, kussens, deken en kledinghangers. Alles met lieve konijnendetails. Inclusief een beweegbare, zachte Limited Edition-modepop: Aubrey Heart. Ze heeft prachtig, lang haar, een pluizige konijnenhoed en ze draagt een exclusieve outfit en schoenen. Als je klaar bent met spelen, pak je alles weer in en neem je de rugzak onderweg mee. Twee stijlen om te verzamelen.

December musthaves #2 100 stukjes Wild Animals Crocodile Creek

Superleuke puzzel met wilde dieren van Crocodile Creek. De puzzel heeft 100 stukjes en is geschikt voor kindjes vanaf 5 jaar. De puzzel is 35 x 48 cm groot. Bij de puzzel zit een legenda met alle dieren. De puzzel kan na gebruik weer worden opgeborgen in de koker. Je koopt de puzzel hier.

December musthaves #3 Gemeubileerd poppenhuis

Een groot houten poppenhuis met een complete set meubels om de verschillende kamers mee in te richten. Zo zijn er meubels voor de keuken, de badkamer, de slaapkamer en de woonkamer, in allemaal verschillende kleuren. Ook de kamers zelf zijn helder gekleurd. Haal je favoriete poppen erbij voor eindeloos speelplezier. Het wordt in een grote doos geleverd en is met behulp van de handleiding eenvoudig te monteren.

Lees ook: Schoencadeautjes | de leukste cadeautjes voor jongens!

December musthaves #4 Welkom, in het Familie Carson Huis!

De makers van VTech trokken voor dit Familie Carson Huis alle registers open, zodat de verhalen die de Carson’s meemaken op Netflix meteen thuis nagespeeld kunnen worden. Naast PlayZone-locatie is het huis ook voorzien van een Magische Sensor, waardoor alle voertuigen uit de Cory Carson collectie worden herkent.Elke ruimte van het huis is voorzien van volledig ingerichte kamers, waardoor verhalen groeien en interactie tussen de Carson’s geen moment stilvalt. Je koopt het huis hier.

December musthaves #5 Regenboog kinderketting ByMelo

De leukste kindersieraden koop je bij ByMelo. We lichten ze vaker uit en blijven enthousiast. Zo pronkt deze ketting met regenboog al veelvoudig om Olivia’s nek, maar er is nog zoveel meer. Zeker de moeite waard om de volledige collectie dus te bekijken. Klik hier op deze link om de volledige collectie te zien. Zo zijn we ook enthousiast over gouden hartje. Deze vinden we een absolute topper voor de kerst bijvoorbeeld.

December musthaves #6 Stijlvolle schommel

Deze stijlvolle handgemaakte schommel is niet alleen leuk en functioneel maar staat ook nog eens geweldig in je interieur! Je kunt hem aan het plafond maar ook aan de deurpost bevestigen. Naast dat het een te gekke eyecatcher in je huis is, is een schommel dus ook functioneel. Door te schommelen wordt het evenwichtsorgaan van jouw kleine gestimuleerd en ontwikkelt zich beter. Door het heen en weer bewegen worden ook de spieren in benen, armen en romp sterker.  De schommel is gemaakt van een zachte maar stevige stof, een katoenen touw en houten liggers.

Lees ook: Schoencadeautjes | de leukste cadeautjes voor meisjes!

December musthaves #7 Dokter Prik: wie wil er een prikje?

We hebben weer heel veel mooi speelgoed en accessoires gespot. We delen ze in de december musthaves. voor jongens en meisjes.In dit spel, dat je speelt met kaarten, gaan er meerdere virussen rond. Zodra Dokter Prik op bezoek komt, kun je echter maar beter geen virusje onder de leden hebben. Als je dit wel hebt, krijg je namelijk een prikje! Hoewel dit eng klinkt (en best spannend is voor de kleintjes in het begin) zorgt het ontvangen én het geven van een prikje ongetwijfeld voor een hoop gelach. Daarnaast zijn ook de ronddwalende virussen hilarisch. Wie lijdt er immers niet graag aan Stinkvoetose of Scheeticus. Het spel is makkelijk te begrijpen (maar alles behalve saai) en kan met kinderen vanaf ongeveer 6 jaar worden gespeeld.

Lees ook: De leukste sinterklaasboeken!

December musthaves 2020 #8 Kindertasje Mimi & Lula

We hebben weer heel veel mooi speelgoed en accessoires gespot. We delen ze in de december musthaves. voor jongens en meisjes.Dit mooie tasje is een must voor ieder meisje. Van mooie details tot aan goede kwaliteit. Met dit tasje steel je de show. Je koopt hem hier. 

Kinderboek: “Top Bob, de grote ontsnapping’

De baasjes van Bob pakken hun koffers. Bob weet wat dat betekent: vakantie! Maar dan stoppen zijn baasjes bij een groot hek. Bob snapt al snel hoe het zit. Ze sturen hem naar een hondenpension (of beter gezegd: gevangenis), terwijl ze zelf lekker op vakantie gaan. Daar lijkt de gemene hondenverzorgster verdacht veel op de postbode. Dat kan geen toeval zijn! Zeker niet wanneer al Bobs hondenvrienden uit de straat ook in het pension belanden, en alle huizen uit de straat dus onbewaakt zijn…Bob weet wat hem te doen staat, want hij is niet voor niets Top Bob, de reddende hond! Een grappig avontuur voor jonge lezers over een dappere maar niet altijd handige superhond. Geadviseerd voor kinderen vanaf ongeveer 7 jaar. Je koopt hem via deze link.