Komende zomer willen we gaan kamperen met de kids. Hartstikke leuk maar ook wát een gedoe. Een kampeervakantie lijkt bij ons altijd een halve volksverhuizing. Waarschijnlijk hartstikke bekend bij jou? Het is ongelofelijk wat we allemaal nodig hebben tijdens het kamperen. Aangezien we vastbesloten zijn om het dit jaar écht anders aan te pakken (en minder spullen mee te slepen), zijn we alvast op zoek gegaan naar een compacte buggy. Joolz Aer Buggy | compact en makkelijk opklapbaar We willen namelijk graag een buggy meenemen maar verwachten maar weinig plek over te houden in de auto! Tijdens onze zoektocht is ons oog gevallen op de Joolz Aer buggy. In dit artikel vertellen we je graag meer over deze super lichte en praktische buggy.

 

Meer info over de buggy vind je HIER!

 

Over Joolz

Joolz kennen de meeste mensen wel van de super hippe en fijne kinderwagens en buggy’s. Joolz is een merk dat constant blijft innoveren en niet graag stilzit. Dit Nederlandse merk werkt voornamelijk met duurzame en biologische materialen en draagt graag haar steentje bij aan een mooiere wereld voor ons en onze kids. Daarnaast maakt Joolz het leven van ouders graag een stukje makkelijker. Joolz Aer Buggy | compact en makkelijk opklapbaarBijvoorbeeld door kinderwagens en accessoires te ontwerpen die makkelijk zijn om mee te nemen, op te klappen en om te besturen. Ideaal voor onderweg of als je in een drukke stad woont. Super leuk om te weten: Joolz biedt een levenslange garantie op haar producten en plant een boom voor elke verkochte kinderwagen.

Lees ook; Mei Musthaves met de laatste trends voor mama’s!

Joolz Aer Buggy: Ideaal voor onderweg

De Joolz Aer is de perfecte buggy voor onderweg. Dankzij zijn lichte gewicht en het feit dat je de buggy met één hand opklapt, neem je hem super makkelijk mee tijdens een vakantie of in het openbaar vervoer. Ook in het vliegtuig, drukke steden of in kleine appartementen is de buggy handig door zijn compacte formaat. De Joolz Aer is geschikt voor zowel baby’s als voor peuters. Joolz Aer met wieg | compact stijlvolZo is de wieg los verkrijgbaar die je op de buggy kunt klikken, maar ook als set met de buggy.

Unieke, innovatieve buggy mét wieg

Wanneer is een buggy meer dan een buggy? Precies, hiervoor zit je ook bij de Joolz Aer helemaal goed. Dit is namelijk de eerste buggy die je kunt uitbreiden met wieg en samen met het onderstel kunt inklappen. En niet te vergeten ideaal om mee op stap te nemen én weer op te bergen!

En we gaan graag snel verder met nog meer voordelen van de Joolz Aer. Hij is gebruiksvriendelijk en voorzien van alle musthaves voor onderweg. Zo is het matras ademend en super comfy (wel zo fijn als je kind even wilt dutten onderweg), is de buggy voorzien van een zonnescherm en een ventilatierooster. Speel onderweg kiekeboe met je kind of check of hij nog altijd even lief ligt te slapen.Joolz Aer met wieg | mooie kinderwagen

Stijlvol ontwerp van de buggy

Hoe blij we ook worden van woorden als “praktisch, compact en lichtgewicht” geven we eerlijk toe dat het oog ook wat wil. Gelukkig is de Joolz Aer super stijlvol en hip. Met deze buggy wil je absoluut gezien worden op een hippe vakantiebestemming. Je koopt de Joolz Aer in diverse kleuren, namelijk “mighty green”, “delightful grey”, “elegant blue” en “refined black”. En vanaf 19 mei (verwachte datum) wordt de collectie uitgebreid met de kleuren “lovely taupe”, “splendid blue” en “absolute pink”. Daarnaast is de buggy voorzien van hoogwaardige stoffen die de buggy een luxueuze uitstraling geven én zorgen voor meer comfort onderweg. Met de Joolz Aer verloopt een gezinsuitje op rolletjes! Joolz Aer Buggy | mooie compacte buggy in de kleur taupe

 

Wij staan te springen om de Joolz Aer uit te testen

Bij Kinderfavorites staan we inmiddels te springen om de Joolz Aer uit te testen. Niet alleen tijdens de kampeervakantie maar ook tijdens andere uitjes zal de buggy goed van pas komen. Liam is namelijk echt nog te klein om grotere afstanden te kunnen lopen. Daarnaast merken wij in de praktijk dat het voor een kleintje fijn is om onderweg een dutje te kunnen doen in een veilige en comfy buggy of kinderwagen. Ben jij net zo enthousiast geworden als wij? Shop de Joolz Aer dan direct. Laat ons tot slot jouw beste tips weten voor het kamperen met kids zonder oneindig veel spullen mee te nemen. Wij zijn heel benieuwd hoe jij die halve volksverhuizing voorkomt!

 

Meer informatie over de Joolz Aer vind je via onderstaande links:

 

Meer info over de buggy met wieg vind je HIER!

Meer info over de buggy vind je HIER!

 

 

 

*Fotocredits: Joolz