Er is alweer een nieuwe maand aangebroken en dat betekent dat het ook tijd is om onze ‘Mei Musthaves’ met je te delen. Wij hebben weer volop leuke dingen gespot en delen die graag met je. Zo zijn we goed geslaagd bij VTech, Bobike en Little King Arthur. Maar er zijn meer musthaves. Ook een nieuw mag niet in dit rijtje ontbreken. Alle items kunnen via de onderstaande links worden geshopt. Veel shopplezier. Mei Musthaves - Leuke items voor kinderkamer, speelgoed en meer

Mei Musthaves

Alle items kunnen via de onderstaande links worden geshopt en zijn wat ons betreft een must voor de komende vakantieperiode. Veel shopplezier.

#1 Exclusive maxi plus Bobike

Exclusive maxi plus

De Exclusive Plus serie van Bobike is de verbeterde versie van de Exclusive Edition. We hebben de Exclusive lijn een make-over gegeven zodat deze internationale bestseller nog beter aansluit bij de wensen en eisen van haar fans én gebruiksvriendelijker is.
De Bobike Exclusive maxi plus is de perfecte keus voor langere tochten. Het fietszitje heeft een nieuwe, comfortabele 5-puntsgordel met zachte covers en LED verlichting* voor extra zichtbaarheid in het verkeer en is geschikt voor kinderen van 9 tot 22 kg.

BEKIJK PRODUCT!

 

#2 Wipstoel Pop Poppy

Wiegstoel Konges Sjold | Mei Musthaves Kinderfavorites

Dit wipstoeltje is van het Deens merk Konges Sjold, welke wij vaker uitlichten bij Kinderfavorites.
Je poppenkindje kan lekker ontspannen om zich heen kijken en zachtjes heen en weer schommelen in dit mooie wipstoeltje. De zitting is eenvoudig te verwijderen en wasbaar in de machine.

BEKIJK PRODUCT!

 

#3 Zwemvest Konges Sjold met kersen

 

Het zwemvest heeft een ritssluiting en een klittenbandsluiting en is voorzien van een veiligheidskruisband met gesp zodat je kind nooit uit het vest kan glippen.

BEKIJK PRODUCT!

 

#4 Puzzel met 12 stukjes Mudpuppy

Puzzelen met een extra dimensie met de lift the flap puzzel van Mudpuppy. Deze puzzel heeft 12 stukjes en wordt geadviseerd voor kids vanaf 2 jaar. Als de puzzel in elkaar gezet is kun je nog van allerlei leuks ontdekken.

BEKIJK PRODUCT

 

#5 Ted terreinwagen VTech

Rijden en leren met de Toet Toet Auto’s van VTech®! Druk op de knipperende gezichttoets om geluidseffecten, vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes te horen. Druk op de actie-toets om de schijnwerpers te bewegen en grappige geluidjes te horen. Kom mee en ga samen met Ted Terreinwagen over de hoge zandduinen rijden!

BEKIJK PRODUCT

 

#6 Vloerkleed bloem

Maak de kinderkamer nog schattiger met het daisy vloerkleed van á la. het bloemvormige kleed zorgt voor een serene sfeer en is lekker zacht, waardoor er perfect op gespeeld kan worden. ook fijn: het kleed is antislip en makkelijk te wassen!

BEKIJK PRODUCT

 

#7 Spiegel peer Ferm Living

 

Een spiegel is een simpel item om de kinderkamer een upgrade te geven. Deze eye-catcher is van Ferm Living. Ook dit merk laten we vaker terugkomen bij Kinderfavorites en dit zal ook zeker niet de laatste keer zijn. HIj is gemaakt van rotan en hiermee helemaal van de laatste trends!

BEKIJK PROODUCT