Bij Kinderfavorites zitten we niet graag stil. Zo zijn we dol op het ondernemen van allerlei uitstapjes. Helaas is dit met de huidige lockdown iets lastiger. Om toch voldoende beweging te krijgen én ons niet te hoeven vervelen thuis, gaan we steeds vaker wandelen met de kids. Toen Joolz ons kennis liet maken met hun nieuwe, groene kinderwagens waren we gelijk enthousiast. Niet alleen is de kinderwagen prachtig en praktisch, ook het duurzame karakter spreekt ons erg aan. In dit artikel vertellen we jullie graag meer over de Joolz Day+ in Mindfull Green en de Joolz Day+ en Hub+ in Navy Blue.

Over Joolz

Joolz is een Nederlands kinderwagenmerk dat bekend staat om haar premium kinderwagens en accessoires. Sinds 2007 ontwerpt Joolz (met een team dat voor grotendeels uit ouders bestaat) kinderwagens die bekend staan om hun design en kwaliteit. Zo vindt Joolz het belangrijk dat kinderwagens comfortabel en praktisch zijn. De kinderwagen moet bijvoorbeeld makkelijk te besturen zijn en niet te groot of te zwaar zijn zodat je de kinderwagen eenvoudig mee kan nemen. Een andere vereiste van Joolz is dat de kinderwagen lekker lang mee gaan. Zo gebruik je de kinderwagen niet alleen voor je kindje, maar ook voor zijn eventuele broertjes, zusjes, neefjes en nichtjes. Leuk detail: Joolz plant voor elke verkochte kinderwagen een boom in het Joolz geboortebos. De missie van Joolz is om een mooiere wereld voor ons én de generaties na ons te creëren.

Nieuwe duurzame kinderwagens van Joolz | Joolz Day+ en Hub+

Kinderwagens gemaakt van gerecyclede flessen

Joolz is een merk dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Zo ontwerpt Joolz haar kinderwagens vanuit een duurzaam kantoor in Amsterdam. Met de nieuwe Joolz Day+ en Joolz Hub+ in Mindfull Green en Navy Blue gaat Joolz echter nog een stapje verder. De kinderwagens zijn namelijk gemaakt van gerecyclede flessen. Elke dag wordt er ontzettend veel plastic weggegooid, waarvan een groot deel in de oceaan terecht komt. Dit is niet alleen super slecht voor het milieu, maar ook hartstikke zonde. Van plastic flessen kun je namelijk ontzettend veel nieuwe producten maken, waaronder deze kinderwagens van hoogwaardige kwaliteit en met een mooi design. Door de flessen om te smelten tot korrels, kunnen er garen gesponnen worden en hoogwaardige stoffen gemaakt worden. Deze hoogwaardige stoffen kunnen vervolgens verwerkt worden in allerlei producten, waaronder deze groene kinderwagens!

Joolz Day+ en Joolz Hub+

De super groene collectie van Joolz bestaat uit twee type kinderwagens. De Joolz Day+ en de Joolz Hub+. Beide kinderwagens zijn verkrijgbaar in navy blauw. Van de Joolz Day bestaat er bovendien een groene variant, de Mindfull Green. Dit is geen limited edition en zal in de collectie blijven. Ook wordt hij geleverd met mooie rugtas (die uiteraard ook gemaakt is van gerecyclede flessen). Dankzij de super handige rugtas wordt op stap gaan met kids nog makkelijker! De Joolz Day+ en de Joolz Hub+ lijken qua design en eigenschappen veel op elkaar. Het verschil zit hem in een aantal details. Zo is de Joolz Day+ iets groter en zwaarder. De kinderwagen wordt geleverd inclusief wieg. De Joolz Hub+ is wat compacter en beschikt over zes zitstanden (de Joolz Day+ beschikt over 3 zitstanden). Beide kinderwagens zijn geschikt voor kinderen tot en met 4 jaar en super makkelijk met één hand te besturen.

Nieuwe duurzame kinderwagens van Joolz | Joolz Day+ en Hub+
Groene, compacte en comfortabele kinderwagens

Hoewel Liam al goed kan lopen, vinden we het bij lange wandeltochten toch wel fijn om een kinderwagen mee te nemen. Zo kan hij tussendoor even rustig zitten of een dutje doen. Een ander voordeel is dat de kinderwagen natuurlijk dé plek is om spulletjes te bewaren. Wij zijn een groot fan van de Joolz kinderwagens omdat ze een strak design hebben, compact én praktisch zijn. Zo nemen we de kinderwagen eenvoudig overal mee naar toe en kost het weinig moeite om hem te manoeuvreren. Zelfs in een drukke stad of het openbaar vervoer kun je goed uit de voeten met de kinderwagens. Daarnaast proberen wij thuis steeds meer aandacht te besteden aan duurzaamheid. Het feit dat de Joolz kinderwagens zijn gemaakt van gerecyclede flessen vinden we dan ook een absolute pro! Zoals Joolz zo mooi verwoordt: de kinderwagens zijn een investering in je kind én in de planeet. Wij zijn het hier volledig mee eens en kunnen de kinderwagens dan ook absoluut aanraden.

Nieuwe duurzame kinderwagens van Joolz | Joolz Day+ en Hub+

Ben je nieuwsgierig geworden? Je bekijkt de Joolz Day+ en de Joolz Hub+ hieronder en wordt net zo enthousiast als wij!

 

Bekijk alle info HIER!

 

Nieuwe duurzame kinderwagens van Joolz | Joolz Day+ en Hub+