Het is alweer bijna moederdag. En omdat dit een gekke tijd is en blijft zal je misschien het knutselwerkje van de kids thuis klaar hebben liggen. Ondanks dat dit de meest waardevolle cadeaus zijn en blijven is het stiekem toch leuk om ook een mooi moederdag cadeau te ontvangen. Afgelopen tijd hebben wij niet alleen de moederrol vervuld, maar ook de rol van schoonmaker, entertainer, politieagent, schooljuf, thuiswerker en wie weet nog een andere rol. Dat verdient wel een extraatje. Daarom lichten wij vandaag mooie tips uit die je heel simpel door kunt spelen naar de partner in huis. Doe er vooral je voordeel mee! Met een klik op onderstaande link kom je in de desbetreffende shop.

Moederdag cadeautips

  1. We trappen af met een Studio Noos tas. Deze tas is lekker ruim, ideaal om als luiertas te gebruiken maar ook om mee te nemen op stap of naar je werk. Wij zijn dol op de rib stof. Hij is verkrijgbaar in diverse kleuren.
  2. Een lekkere huidverzorging is altijd een goed idee. Wij gebruiken momenteel de crème van Webecos, de Vitacell skin energy Cream. Een oppepper voor de vermoeide huid.
  3. Voor een heel persoonlijk cadeau nu eenvoudig een merci Finest Selection verpakkingsgrootte kiezen, foto en tekst uitzoeken voor de cover – en klaar is jouw merci!
  4. Een mooi boek vind ik een feestje om te ontvangen maar heb er simpelweg niet altijd tijd voor. Nu alles meer in het gareel lijkt te gaan lopen voeg ik hem graag toe want dit is zo’n topper van een boek. En wij mogen ook een exemplaar weggeven. Lees daarom snel verder.
  5. Waar ik zelf altijd veel energie van krijg is het ontvangen of versturen van attenties. Een leuke kaart is zo’n groot gebaar. Wij hebben te gekke kaarten ontvangen van Mies to Go en zijn verkrijgbaar voor verschillende gelegenheden.

 

Koop de Studio Noos tas HIER!

 

Koop de crème HIER!

 

Maak je persoonlijke Merci HIER!

 

Koop het boek HIER!

 

Koop de kaarten HIER!

 

Winactie ‘De Moeder Maffia

Merel is zwanger, en één ding weet ze zeker: ze zal nooit zo worden als haar zus, die alleen nog maar oog heeft voor haar zoontje. Met gezonde tegenzin waagt ze zich aan een cursus zwangerschapsyoga, waar buiken in alle maten op haar wachten. Ze ontmoet Lies, Wendy, Marjet en Ilona, geen van allen het type vrouw waar ze vriendschap mee zou willen sluiten. Nog voordat Merel “baby’ kan zeggen, wordt ze meegezogen in het verbale geweld van de moedermaffia. Ongewild wordt ze geconfronteerd met zenmoeders, overbezorgde moeders, duurzame moeders, chaotische moeders, werkverslaafde moeders, helikoptermoeders en thuisblijfmoeders. Naarmate haar zwangerschap vordert, ontstaan er onverwachte vriendschappen en ontdekt ze de belangrijkste les van de moedermaffia: iedere moeder doet het op haar eigen manier.

Wij mogen een exemplaar weggeven.

Wat moet je doen om kans te maken?

  • Volg ons op Facebook
  • Like het bericht
  • Tag in de comments zoveel mogelijk mama’s die dit boek ook wel zouden willen winnen

Vrijdagavond maken we de winnaar bekend. Veel succes!