Van stappers die kilometers maken in de speeltuin tot aan hockeyschoenen die een wedstrijd in de stromende regen moeten doorstaan: de vernieuwde Shoefresh opod kan met ieder type schoen uit de voeten. Het apparaat zorgt er niet alleen voor dat schoenen binnen een half uur fris en schoon zijn, maar ook langer meegaan. Wij delen er bij Kinderfavorites graag meer over.

Shoefresh opod

Shoefresh heeft recent iets nieuws gelanceerd, namelijk de nieuwe Europese norm voor schoenendrogers en -verfrissers: de Shoefresh opod. Het bedrijf is ongeveer acht jaar geleden begonnen met het ontwikkelen van een oplossing om stinkende, natte schoenen na het sporten een opfrisbeurt te geven, zodat nare geurtjes snel uit huis worden verdreven en schoenen een langere levensduur tegemoet gaan. Iets waar denk ik ieder ouder mee te maken heeft. Of dit nou om je eigen schoenen gaat of die van je kids. De eerste versie was al een succes en werd onder andere aanbevolen door (top)sporters en pedicures, maar nu zet Shoefresh een volgende stap met de tweede versie van de Shoefresh opod. Wij waren direct nieuwsgierig met een druk en sportend gezin.

Nieuw: Shoefresh opod

In de afgelopen jaren heeft het bedrijf uit Oisterwijk nieuwe inzichten opgedaan en deze zijn verwerkt in het vernieuwde design van de Shoefresh opod. Dit ontwerp zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de actieve zuurstof in de schoen, wat resulteert in de beste reiniging. Zweet en vocht worden binnen slechts 30 minuten verdampt en zo kunnen schoenen razendsnel opnieuw worden gebruikt. Ideaal voor sporters met een bomvol trainingsschema of voetballers die hun schoenen op wedstrijddagen weer in topconditie willen gebruiken. Daarnaast is het ontwerp zo aangepast dat de hak van de schoen beter wordt meegenomen in de zweet- en vochtverdamping.

>> OOK leuk: Kindermode voor het nieuwe schooljaar!

Shoefresh opod voor het hele gezin

Beide kids zitten op sport en dragen daarbuiten ook graag sneakers. Dit apparaat komt dan ook helemaal van pas. Hij leent zich niet alleen uitstekend voor sportschoenen, maar ook voor kinderschoenen – in verschillende soorten en materialen. Daarmee is de Shoefresh opod geschikt voor het hele gezin. Want ook ikzelf maak er graag gebruik van. Voor mijn leren schoenen, mijn sneakers, etcetera. Op het display zijn drie automatische programma’s af te lezen die speciaal zijn afgestemd op sportschoenen, sneakers en leren schoenen, zodat de gebruiker niet handmatig aanpassingen hoeft te verrichten om het juiste reinigingsprogramma in gang te zetten. Ze zeggen ‘een kind kan de was doen’ en dit is denk ik nog simpeler.

Het belang van schone, droge schoenen

Het is niet alleen prettig en comfortabel om altijd schone, droge schoenen te kunnen dragen, maar ook op de lange termijn bieden gereinigde schoenen belangrijke voordelen. En dat is hiermee dan ook een van de belangrijke redenen waarom we het graag bij Kinderfavorites onder de aandacht brengen. Wij dragen namelijk ook duurzaamheid een warm hart toe. Vochtige schoenen zijn een broeinest voor schimmels en bacteriën. Deze veroorzaken niet alleen stank, maar kunnen ook voetschimmel en kalknagels veroorzaken. Iets waar wij als ouders natuurlijk zo min mogelijk te maken mee willen krijgen. Naar schatting heeft ongeveer een derde van de Nederlandse bevolking hier last van. Met name sporters en ouderen hebben een verhoogd risico. Nou wil ik ons nog niet onder de groep ‘ouderen’ scharen, maar voorkomen is beter dan genezen -;)

Om deze schimmels tegen te gaan maken meer dan 3.500 pedicures in Nederland en België gebruik van de Shoefresh. Zij gebruiken het apparaat om cliënten met voetschimmel en kalknagels te behandelen en zorgen er met behulp van de Shoefresh voor dat herbesmetting vanuit schoenen wordt voorkomen.

Beschikbaarheid in de winkels én online

De vernieuwde Shoefresh opod wordt begin juli uitgebracht. De witte variant heeft een prijskaartje van €129,- en die van de zwarte versie bedraagt €139,-.

Meer info over Shoefresh

 

Ben je zelf ook benieuwd naar shoefresh? Wij hebben de eer om te vermelden dat iedereen 90 dagen Shoefrsh mag testen en ze hanteren het Niet goed, geld terug-beleid. Dus mocht je twijfelen, dit is een unieke kans! Klik hier voor meer info over deze mooie actie!