Recent was ik bij de dermatoloog. Ik had een behoorlijk geïrriteerde huid. Om een lang verhaal kort te maken, ik kreeg het advies om Loveli deo te gaan gebruiken. Ik had dit merk wel vaker voorbij zien komen maar nog geen ervaring mee. Al direct nam de irritatie drastisch af en was ik enthousiast. Toen ik dan ook hoorde dat er een nieuwe lijn, de Poppy Love uitkwam, was ik direct nieuwsgierig. Want zouden deze producten net zo fijn zijn als de deo’s?

Over Loveli

De wereld van Linda Bot, marketeer van beroep, stond in 2009 aardig op zijn kop toen zij te horen kreeg dat haar moeder borstkanker had. Een ingrijpende behandeling volgde. Ook werd in het ziekenhuis gezegd dat het beter was, geen deodorant met aluminium meer te gebruiken. Toen Linda er niet in slaagde een goed werkende deodorant zonder aluminium te vinden, besloot ze haar zoektocht te staken en zelf aan de slag te gaan.

 

BEKIJK DE WEBSHOP HIER!

 

Inmiddels had ze zoveel informatie verzameld en een recept gevonden om zelf een deodorant te ontwikkelen op basis van het niet schadelijke natriumbicarbonaat. Linda verfijnde het recept en ontdekte daarmee dé oplossing voor iedereen die op zoek is naar een deodorant zonder aluminium, die je volledig beschermt en nare zweetgeuren voorkomt. Linda’s missie met Loveli is voor bestaande beautyproducten natuurlijke varianten te ontwikkelen. Producten die goed werken, heerlijk ruiken én er mooi uitzien. Beauty producten gemaakt vanuit pure liefde, niets meer en niets minder. Inmiddels telt de collectie veel meer dan deo’s. Ook andere verzorgingsproducten zijn inmiddels toegevoegd. En als laatste pareltje, de Poppy Love lijn. Speciaal voor moeder en kind. Wij lichten de Body was, de body oil en de body cream uit.

Body wash Poppy Love

De Body wash Poppy Love is gemaakt van de allerzachtste reinigende stoffen die geschikt zijn voor de tere huidjes van pasgeboren baby’s. De foamfles zorgt voor het schuim, daar heb je geen agressieve stoffen voor nodig. Het zachte schuim reinigt je huid niet alleen, het houdt de balans van je huid in ere, zodat je huid vanzelf al minder droog aanvoelt. Zelf was ik mijn huid er ook mee. En het voelt naderhand heerlijk zacht.

 

OOK LEUK: Evolve 3-in-1 kinderstoel van Ergobaby

 

Ook wanneer je zwanger bent zijn deze producten een aanrader. Door de hormoonschommelingen kan je huid ook een stuk gevoeliger zijn. En ben je vaak extra bewust van wat je op je huid smeert. En nog meer van wat je op de huid van je baby smeert. Want wat je op je huid smeert, komt ook ín je lichaam terecht. Niets maakt je daar nog meer bewust van als jouw baby in jouw armen. Dan kies je toch het liefst voor de allermildste ingrediënten. En een echte, superzachte babygeur. En hoe fijn is het dat jouw producten ook geschikt zijn voor jouw allerkleinste.

Loveli poppy love, review, body oil

De Body wash Poppy Love bevat Red Poppy Extract, een extract van de blaadjes van de rode klaproos dat kalmerend is voor de gevoelige huid. De wasstoffen die gebruikt zijn, zijn supermild en ook geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor cocamidopropyl betaine. Ook het parfum en conserveermiddel zijn allergenenvrij. De body wash bevat extra veel plantaardige glycerine voor een rijker schuim en extra veel hydratatie. Superfijn om te weten dat je alleen de allerzachtste ingrediënten gebruikt voor je baby’s tere huidje, toch?

Voedende body oil voor jou en jouw kindje

De Poppy Love producten zijn ontwikkeld speciaal voor (soon to be) mama en baby. Voor als je zwanger bent en niets kunt hebben, maar juist wel wat extra verzorging kunt gebruiken. Of als je juist mama bent geworden en je alleen nog maar babygeur wilt ruiken en alle andere geuren too much voor je zijn. Producten die super mild en troepvrij zijn.

Loveli poppy love, review, body oil

Want tijdens deze bijzondere periode ga je door een rollercoaster van hormoonschommelingen. Ook ben je vaak extra bewust van wat je op je huid smeert. En nog meer van wat je op de huid van je baby smeert. Want wat je op je huid smeert, komt ook ín je lichaam terecht. Niets maakt je daar nog meer bewust van als jouw baby in jouw armen ligt. Dan kies je toch het liefst voor de allermildste ingrediënten. En een echte, superzachte babygeur. En hoe fijn is het dat jouw producten ook geschikt zijn voor jouw allerkleinste. De Poppy Love producten zijn niet alleen goedgekeurd door experts, maar minstens net zo belangrijk: de mama’s van Loveli :-).

De Body oil Poppy Love bevat white Poppy Oil (witte klaproos olie) dat de gevoeligste huidjes helpt te herstellen en beschermt. Bij baby’s helpt het te beschermen tegen luieruitslag en andere irritaties, terwijl het mama’s huid de beschadigde huid helpt te herstellen. Zelf heb ik een hele droge huid en geregeld last van jeuk hierdoor. De omega-6 vetzuren in deze olie dringen diep door in de huid en maken de huid zacht en soepel. De olie trekt snel in zonder een vette laag achter te laten. Ideaal, ook tegen mijn jeuk.

Herstellende body cream voor jou en jouw kindje

De Poppy Love producten zijn ontwikkeld speciaal voor (soon to be) mama en baby. Voor als je zwanger bent en weinig tot niets kunt hebben, maar juist wel wat extra verzorging kunt gebruiken. Of als je juist mama bent geworden en je alleen nog maar babygeur wilt ruiken en alle andere geuren too much voor je zijn. En natuurlijk ook voor mama’s van iets oudere kids, zoals ik, die van een heerlijke geur en fijn producten houdt;-). Producten die supermild en troepvrij zijn.

Want tijdens de bijzondere periode van zwangerschap ga je door een rollercoaster van hormoonschommelingen. En ben je vaak extra bewust van wat je op je huid smeert. En nog meer van wat je op de huid van je baby smeert. Want wat je op je huid smeert, komt ook ín je lichaam terecht. Niets maakt je daar nog meer bewust van als jouw baby in jouw armen ligt. Dan kies je toch het liefst voor de allermildste ingrediënten. En een echte, superzachte babygeur. En hoe fijn is het dat jouw producten ook geschikt zijn voor jouw allerkleinste.

En om de Poppy Love Body Cream helemaal fantastisch te maken, hebben we de volgende werkzame stoffen toegevoegd:

  • Calendula-extract: omdat dit extract echt zo goed is in het herstellen van een geïrriteerde en gevoelige huid
  • Een extra hoge dosis vitamine E: vanwege de antioxidanten waar je niet genoeg van kunt smeren
  • Sheabutter voor extra hydratatie. Het is een geweldige moisturizer voor de droge huid.

Om te vieren dat de Poppy Love producten helemaal geschikt zijn voor mama’s én baby’s zitten ze in een extra lieve verpakking. Ook een superspeciaal cadeautje.

Al nieuwsgierig geworden? Of meer lezen over dit mooie merk? Klik dan op onderstaande buiten en word net zo enthousiast als ons.

 

BEKIJK DE WEBSHOP HIER!