Niemand is perfect. Ook wij van Kinderfavorites zijn dat niet. We geven dus eerlijk toe dat we geen keukenprinses zijn. En dat is jammer, want we vinden lekker én gezond eten wel erg belangrijk. Met name met kinderen is het een uitdaging om elke avond weer een voedzame maaltijd op tafel te krijgen. Gelukkig blijkt de Tefal OptiGrill voor ons de ideale oplossing te zijn. Met dit handige apparaat zetten we namelijk binnen no time een volledige maaltijd op tafel waar het hele gezin blij van wordt!

 

BEKIJK PRODUCT HIER!

 

OptiGrill van Tefal

Bijna iedereen kent het merk Tefal wel van de koekenpannen en ander keukengerei. De OptiGrill is echter het nieuwste paradepaardje van Tefal.

OptiGrill Tefal | KinderfavoritesDeze grill is namelijk perfect om zowel zoete als hartige hapjes mee te grillen. Dankzij de verschillende programma’s is het haast onmogelijk dat je maaltijd mislukt, en maak je snel en eenvoudig een complete maaltijd klaar. Aangezien grillen een stuk gezonder is dan bakken en braden, wordt je eten niet alleen restaurantwaardig maar ook nog eens extra voedzaam. Tot slot is de OptiGrill lekker makkelijk schoon te maken. En ook daar worden wij bij Kinderfavorites toch wel erg blij van!

LEES OOK: Snelle en makkelijke recepten voor kerst!

OptiGrill Tefal | KinderfavoritesDe OptiGrill van Tefal is volgens ons de cadeautip voor alle papa’s en mama’s die graag snel, eenvoudig en gezond willen koken voor hun gezin. Zo is het ons met behulp van de grill ein-de-lijk gelukt om een perfecte biefstuk klaar te maken. En Olivia (die voorheen wel eens klaagde over onze kookkunsten) heeft zitten smullen van de gegrilde groentes die we onlangs hebben uitgeprobeerd.

Ben je enthousiast geworden? Bekijk de Optigrill van Tefal dan via deze link! Welk gezond en eenvoudig recept is bij jou thuis een favoriet?

 

BEKIJK PRODUCT HIER!