Bij ons wemelt het van de verjaardagen deze zomermaanden en dan is het altijd weer de vraag wat nou leuke cadeaus zijn voor kids en ook nog enigszins betaalbaar. Daarom ging ik op onderzoek uit en deel graag een aantal tips. Van een familieposter tot aan een puzzelbox. En ook mag ik één van jullie blij maken met een toffe prijs.

Ik ben er namelijk altijd van overtuigd dat de leukste cadeaus niet duur hoeven te zijn maar moet wel nuttig en origineel moeten zijn. Tenzij iemand uitgesproken wensen heeft natuurlijk.

5x Kadotips onder de 15 euro

Kinderen zijn gek op dieren. Zo zal het eten gegarandeerd een feestje worden met deze slab met leeuw erop.Kadotips onder de 15 euroJe koopt hem hier voor €12,95.

Puzzelen is niet alleen heel gezellig, maar het is ook goed voor het ontwikkelen van de motoriek. Deze leuke puzzelbox is verkrijgbaar in een jongens en meisjesvariant. En hij wordt geleverd in deze box zodat je hem makkelijk kunt opruimen. kadotips onder de 15 euro.Je koopt hem hier voor €11,90. Hij wordt geadviseerd vanaf 3 jaar.

Deze spaarpot is niet alleen voor het moment maar ook op langere termijn een handig cadeau. kadotips onder de 15 euroDeze pinguïn koop je hier voor €14,95.

In het weekend is het tijd voor ‘qualitytime’ met de kids. Zelf vind ik het altijd beregezellig om iets lekkers te bakken samen met Olivia. Een kookshort is daarom ook geen overbodige luxe. Bij NoNo Cards koop je hele coole, waaronder deze met Little Chef, voor kids. Kadotips onder de 15 euro.Je koopt hem hier voor €14,95.

Made by Mae

Bij Made by Mae koop je de leukste A6 kaarten, A4 posters, gepersonaliseerde posters en maatwerk (visitekaartjes, logo’s, huisstijl, CV ontwerpen). Maar ook hippe woonaccessoires voor jezelf of een origineel kado voor iemand anders behoren tot haar assortiment. Eén van de bestsellers is deze familieposter. Hij is verkrijgbaar in het grijs, zwart en beige. Extra bijzonder aan deze poster vind ik dat je zelf de samenstelling en naam kunt doorgeven en daar wordt dan een toffe poster van gemaakt. Hij wordt extra persoonlijk gemaakt door de verschillende leeftijden van de personen die in lengte kunnen worden afgebeeld. kadotips onder de 15 euroJe koopt hem hier voor €14,95.

Winactie Made by Mae

Goed nieuws, want in samenwerking met Made by Mae mag ik een familieposter weggeven. Wat moet je doen om kans te maken:

  • Like de Facebookpagina van Onlinelifestylemagazine en Made by Mae
  • Like het bericht
  • Vertel waarom jij kans wilt maken (taggen mag)
  • Delen vergroot je winkans

Maandagavond 24 juli maak ik de winnaar bekend. Veel succes!

 

Fotocredits: Made by Mae

 

1 Comment on Cadeautips voor kids onder de 15 euro

  1. Ik doe heel graag mee! Sinds 9 weken zijn wij ouders van een prachtige zoon!

Comments are closed.