Voor een groot deel van Nederland is de herfstvakantie in volle gang. Het is daarom tijd om leuke uitjes op te zoeken. Wanneer je dan een uitje hebt gevonden, is het praktisch om een koek-en-zopie mee te nemen. Dit doe je natuurlijk in leuke lunchboxen. Wij hebben er een aantal voor je geselecteerd. Ga jij voor een monochrome, een pastelkleurige of een Elsabox? 

6x hippe lunchboxen

Vandaag lichten we een zestal lunchboxen voor je uit. Deze komen altijd van pas. Of je nou een dagje gaat shoppen, op visite gaat of lekker een dagje op stap. Je kunt gaan voor verschillende maten en soms worden ze ook per set verkocht. Ook een drinkbeker is reuze handig om mee te nemen. Mijn ervaring heeft geleerd dat het vooral heel fijn is als het een antilek beker is. Hier kwam ik natuurlijk pas achter nadat het een paar keer flink mis was gegaan en ik een bodem water in mijn tas had staan. Dit bespaar ik jou natuurlijk graag! 😉

>> LEES OOK: Shopping Halloween

De lunchboxen op een rij

De eerste set is van het merk A Little Lovely Company. Hij bestaat uit vier bakjes van de volgende formaten:13 x 6,5 x 13 cm, 11,5 x 5,5 x 11,5 cm, 10 x 5 x 10 cm, 8,5 x 4,5 x 4,5 cm. Of je nou een verantwoord tussendoortje voor je kids mee wilt nemen of een lekkere lunch voor jezelf, met deze boxen zit je altijd goed. Je koopt de set hier voor €8,95. Ze zijn ook per set verkrijgbaar van een witte of blauwe beer.

LunchboxenDeze lunchbox met vos koop je hier voor €9,95. Handig aan deze box is dat hij uit drie delen bestaat: een laag en een hoog compartiment en ook een plat bakje onder de deksel waarin een bijpassend bestekje verstopt zit. De trommel sluit met een breed elastiek.

LunchboxenDit kleine snackdoosje is ideaal voor een portie fruit. Je koopt hem hier voor €4,95.

LunchboxenDe broodtrommel uit de Woodland Friends Collectie van Sass & Belle is nieuw in de winkels. De zachte kleuren met de uil maken van hem een uniek exemplaar. Geschikt voor broodjes, fruit of een andere lekkernij. Je koopt hem hier voor €7,50.

LunchboxenBij Kabouterkinderkleding koop je deze lunchbox met krokodil. Hij kost 6,95 en je koopt hem hier.

Hier thuis is Olivia helemaal idolaat van Elsa. Wat ik van de crèche begrijp is zij lang niet de enige en daarom mocht hij niet in dit rijtje ontbreken. Je koopt er zelfs een bijpassende beker bij. Die is trouwens wel errúg handig.. Hij is namelijk anti-lek. De lunchbox koop je hier voor €7,99 en de beker hier voor €8,99.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Rosti Mepal

 

1 Comment on Hippe lunchboxen

Comments are closed.