Nu de Kerst voor de deur staat zijn we bij Kinderfavorites extra hard op zoek naar leuke cadeautjes voor de kinderen. En dan het liefst items waar ze niet snel op uitgekeken raken, creatief mee bezig zijn én iets van leren. Washimals | Kinderfavorites De Washimals van Crayola voldoen aan al deze eisen, en zijn dan ook de perfecte cadeautip die we graag met jou delen! Washimals | KinderfavoritesCrayola begon ooit met het verkopen van waskrijtjes maar is inmiddels uitgegroeid tot een imperium vol met fantasierijk kinderspeelgoed. Het merk wil kinderen stimuleren hun talenten te uiten, creatief bezig te zijn en al spelend hun vaardigheden te ontwikkelen. De producten van Crayola zijn bovendien zeer milieuvriendelijk. De Kerstman kan dit cadeau dus met een gerust hart onder de kerstboom leggen!

LEES OOK: Veel meer leuke speelgoedtips in de December Musthaves

Kleuren, tekenen en een compleet nieuw design maken: het kan allemaal met de Washimals van Crayola. Hoe het werkt? Heel simpel: de Wash-imals zijn blanco diertjes die je kind zelf in kan kleuren met de bijgeleverde afwasbare viltstiften. Zodra je kleintje een nieuw design wilt maken, was je de dieren dus gewoon even af. Extra handig: je wast de inkt ook makkelijk af van de huid en kleding van je kindje (daar wordt elke ouder toch gelukkig van?).washimals | KinderfavoritesDe Washimals zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Kies voor een Safari Set met giraffe, olifant, leeuw en aap of ga voor een huisdierenset met honden en katten. Het is maar net waar jouw kind gelukkig van wordt. Tot slot kun je bijpassende themasets kopen zoals een dierenartspraktijk of schoonheidssalon. Hierdoor zijn de diertjes leuk om te verzamelen én om eindeloos mee te spelen.washimals | Kinderfavorites

De Washimals van Crayola zijn een leerzaam en creatief cadeau voor kinderen vanaf 3 jaar. De speelsets zijn verkrijgbaar bij Bol.com, Toychamp en de betere speelgoedspeciaalzaken en webshops.

 

Directe link naar de verkooppagina van Bol.com vind je hier:

 

Koop de safari set HIER!

 

Wat is jouw ultieme cadeautip voor deze Kerst?