Wanneer je zwanger bent, zijn er een paar meubels essentieel voor in huis. De box is daar zo’n voorbeeld van. Maar ook een boxkleed mag niet ontbreken. Maar waar let je op? Zo zijn er namelijk diverse maten boxkleden die niet altijd het juiste formaat van de box hebben. Ukke Geluk speelt hier op in en maakt op maat gemaakte boxkleden, echt ideaal! 

Zo zijn de omhoog gekrulde randen bijvoorbeeld voorgoed verleden tijd met deze boxkleden. En het leuke is dat je de kleur ook nog eens zelf samen kunt stellen. Hij moet natuurlijk wel matchen met de rest van je interieur!

Collectie Ukke Geluk

Het assortiment bestaat uit de “basic”en “luxe” collectie. De “basic collectie” is aan 2 zijden volledig van wafelstof in een kleur naar keuze. De “luxe collectie” is eveneens gemaakt van wafelstof maar heeft daarbij aan één zijde een leuke en hippe katoenprint. Doordat alle boxkleden gevuld zijn met 400 grams fiberfill liggen zij heerlijk voor jouw kleintje. Daarnaast hebben ze allemaal een brede doorgestikte rand waardoor ze een stijlvol uiterlijk krijgen. Qua kleur kan je vele kanten op. Op de website vind je een impressie maar mocht je toch nog andere wensen hebben is er veel mogelijk in overleg.Ukke Geluk

Maar naast de prachtige boxkleden kan je bij Ukke Geluk ook terecht voor wandelwagendekens, voetenzakken, badcapes, aankleedkussenhoezen, wiegdenkens, ledikantdekens en veel meer.

Winactie

Goed nieuws, want in samenwerking met Ukke Geluk mag ik een boxkleed t.w.v. €54,95 naar keus weggeven. Wat moet je doen om kans te maken:

  • Like de Facebookpagina van Onlinelifestylemagazine en Ukke Geluk
  • Like het bericht
  • Vertel waarom jij kans wilt maken (taggen mag)
  • Delen vergroot je winkansUkke Geluk

Donderdag 27 juli maak ik de winnaar bekend. Veel succes!

 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Ukke Geluk

 

 

1 Comment on De boxkleden van Ukke Geluk

  1. Wat een gave winactie hier doen we graag aan mee. Over 8 weken verwachten we ons 2e wondertje en zo’n mooi boxkleed willen we graag aan iedereen laten zien. We vinden de roze met grijze bollen erg mooi want we verwachten een meisje. Ze ligt nu nog in stuit maar wie weet als ze hoort van deze winactie dat ze zich dan snel draait 😉 Nu heel hard duimen 🙂

Comments are closed.