Ondanks dat we inmiddels weer een regendans kunnen doen, mogen we jullie deze zwembandjes zeker niet onthouden. En wellicht heb je nog een mooie vakantie voor de boeg of komen die mooie warme dagen weer terug? Met deze zwembandjes is het gegarandeerd een feestje! 

Hippe zwembandjes

De opblaasbare zwembandjes van KIDOOZSWIM staan voor hoge kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. En niet geheel onbelangrijk: ze zijn zo leuk voor het oog. En dat oog wil ook wat, wees eerlijk! Ze zijn uitgevoerd met twee luchtkamers en voorzien van extra grote en stevige veiligheidsventielen. Hiermee voldoen ze aan de strengste veiligheidsnormen.Wellicht heb je nog een mooie vakantie voor de boeg of komen die mooie warme dagen weer terug? Met deze zwembandjes is het gegarandeerd een feestje! 
Ze zijn geschikt voor kindjes vanaf 12 maanden tot 6 jaar. Dus kom maar op met dat babyzwemmen, die vakantie of gewoon nog een heerlijke nazomer in ons kikkerlandje.Wellicht heb je nog een mooie vakantie voor de boeg of komen die mooie warme dagen weer terug? Met deze zwembandjes is het gegarandeerd een feestje! 

De zwembandjes zijn verkrijgbaar in maar liefst 4 verschillende printjes.
– Zebra raindrop
– Panterprint
– Streepjes zwart/wit
– Blush dottie

Dit seizoen zijn er trouwens ook leuke zwembandjes met circusfiguren te koop. Ook de moeite waard om te bekijken. Deze zijn fel van kleur.

Bestel ze hier vanaf €8,95

Laat je ons weten als je iets leuks hebt gekocht? Wij vinden het namelijk geweldig om dagelijks vele volgers te inspireren en dan is het natuurlijk extra leuk als hier een leuke verkoop uit is voortgekomen!

Fijne woensdag!

2 Comments on Hippe zwembandjes

  1. Melissa Lagendijk
    3 reviews · 3 foto’s
    4 maanden geleden-
    De zwembandjes zijn levensgevaarlijk, koop ze aub niet!!! Ik heb hierover een reactie geplaatst en wordt direct geblokkeerd. Ze zijn bang dat dit uitkomt, maar onze kinderen hadden kunnen verdrinken. Gelukkig hebben wij het op tijd gezien, maar dit kan nooit goed blijven gaan. De bandjes scheuren en als je dit meldt krijg je nieuwe toegestuurd die ook scheuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *