Miriam begon Food2Smile uit frustratie. Als kindervoedingscoach wist ze dat kinderen willen snoepen. Begrijpelijk, maar dan wel graag een gezondere variant. Zo ontstond Food2Smile. Wil je meer weten? Lees dan snel verder!

>> LEES OOK: Sweaterdress Lewis & Melly

Food2Smile

Ik mocht samen met mijn kids Yuna (4) en Otis (2) een aantal producten van Food2Smile proeven. Ik was heel benieuwd of dit net zo in de smaak zou vallen als “gewoon snoep”. En yes, dat deed het zeker! De lolly’s en chocosmiles waren bij ons favoriet, echt ontzettend lekker! Mijn kids zijn uiteraard ook dol op snoepjes. Ik probeer er wel op te letten wat ik ze geef, maar heel veel keuze is er dan niet. Dus ik ben heel blij met Food2Smile.

The Smile Story

Waarom Food2Smile?

Ik, Miriam, ben op kruistocht tégen suiker! Als kindervoedingscoach heb ik jarenlang kinderen met overgewicht of obesitas begeleid, maar ook deze kids willen zo nu en dan eens een snoepje. Op de vraag of er dan gezondere alternatieven waren, moest ik “nee” antwoorden. En daar is het begonnen. Ik wist zeker dat snoep zonder suiker en aspartaam moest kunnen. En met die uitdaging is Food2Smile ontstaan.

Food2Smile

Waarom geen suiker?

Suiker is slecht. Je wordt er dik van, het is slecht voor je tanden en het vergroot de kans op obesitas. Minderen dus! Ja suiker, heb je nodig, maar dan praten we over suiker als koolhydraat. Dit krijg je voldoende binnen via fruit, zuivel en groenten. Waar wij tegen vechten, is het gebruik van geraffineerde suiker!

Food2Smile

Food2Smile

Concept selling in plaats van Product selling?

We willen een totaalpakket bieden waar voorlichting en gezondere snacks en snoep een totaal vormen, zodat niemand een excuus heeft het niet te doen. Wij hebben dan ook een hele reeks producten zo gekozen dat het tegenover een bekende verleider staat. Jouw keuze dus, welke je kiest!

Food2Smile

De producten van Food2Smile worden verkocht bij de PLUS-supermarkt en uiteraard bij diverse webshops. Via de eigen site kun je meer informatie vinden en uiteraard heel veel lekkers shoppen!

Food2Smile

Enjoy!

 

Liefs, Joene