Persoonlijk vind ik niks schattiger dan een klein jongetje in een pyjama. De onschuld, de zachte, warrige haren en een warm lijfje. Dus ging ik op zoek en koos ik vijf leuke pyjama’s voor jongens uit! Lees je mee?

5x warme pyjama’s voor de winter

De koude winterdagen komen er weer aan. Lekker met de kids in bad, pyjama aan en daarna een filmpje kijken op de bank! Dat doen we natuurlijk wel in een toffe pyjama. Voor welke ga jij?

pyjama's

Welke stoere jongen wil er nou geen pyjama met dino’s? En dan ook nog glow in the Dark! Je shopt deze hier voor € 16,95.

pyjama's

ROARRR! Tijgers doen het altijd goed! Shop deze hier voor maar € 12,95.

pyjama's

Zijn er hier ook monochrome lovers? Monochrome is helemaal van nu. En wat een heerlijke pyjama is dit! Met hele kleine dots, maar ook verkrijgbaar met streepjes. Iets duurder dan de andere pyjama’s, maar wel een beauty van mijn favoriete merk Mingo! Je shopt de pyjama hier voor €42,50.

pyjama's

Yes, nog meer dino’s! Dit is een superstoere pyjama voor de boys (en stoere girls). Deze houdt je lekker warm tijdens de koude nachten en vroege ochtenden. Want ja, die vroege ochtenden kennen wij mama’s wel ;-). Shop deze leukerd hier voor €13,00.

pyjama's

Jingle Bells, Jingle Bells! Geen ugly Christmas sweater, maar een ugly Christmas pyjama. Ja eigenlijk heel lelijk … Maar echt veel te leuk om de kerstdagen in door te brengen! Shop deze leuke ugly pyjama hier voor maar € 15,95.

Merry Christmas!

Ben jij benieuwd naar vijf leuke pyjama’s voor de meiden? Houd dan de blog in de gaten!

 

Liefs, Joene