Fietsen is leuk en al helemaal samen met je kleine spruit. Al voor de allerkleinsten heb je de leukste driewielers en fietsjes met zijwieltjes. Voor de oudere kids zijn er ook heel wat mooie fietsjes te verkrijgen. Maar ook een accessoire pimpt een fiets net nog even wat meer op. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stijlvol fietsmandje om allerlei prullaria mee op avontuur te kunnen nemen? Vandaag lichten we rieten fietsmandjes uit die je gewoon moét hebben. Lees daarom snel verder.

>> LEES OOK: Hippe badletters

Stijlvolle fietsmandjes

We delen vandaag een leuk mandje om aan de fiets te hangen, maar dat ook als klein handtasje kan gebruikt worden. Deze rotan tas heeft twee kleine verstelbare canvaslussen aan de achterkant (voor bevestiging op de fiets) en een verstelbare/verwijderbare canvasriem langs de zijkanten (om over de schouder te dragen). Reuzehandig natuurlijk om zelf een koek en zopie in mee te nemen, spullen voor de pop of een schepje voor in de zandbak. Het perfecte tasje om alle kleine schatten van jouw kindje in op te bergen. Hij is verkrijgbaar in het roze en in het wit. Rieten fietsmandjes

De roze mand koop je hier voor €39,00. 

En de witte mand koop je hier eveneens voor €39,00.

 

Ben jij ook zo dol op fietsen met jouw kids? Wij zijn benieuwd en vinden het leuk als je dit met ons deelt onder dit bericht of op onze socialmediakanalen.