Iedere ouder herkent het wel: je kind heeft zijn favoriete knuffel ondergekliedert met een viltstift. Balen, want de inkt gaat er niet één, twee, drie meer uit. Voor alle creatieve en ondeugende kindjes zijn de washimals in het leven geroepen. Voor creatieve en ondeugende kindjes zijn de washimals in het leven geroepen. Ook een leuke, betaalbare cadeautip is het washimals kasteel! De knuffels kun je inkleuren met de bijbehorende viltstiften en daarna eenvoudig weer afwassen. De inkt is bovendien makkelijk te verwijderen van de huid en kleding van je kind. Omdat de Washimals een hit blijven in huize Kinderfavorites, vertellen we jullie in dit artikel daarom graag meer over de washimals en hun nieuwe kasteel!

Washimals van Crayola

Crayola begon ooit met het verkopen van waskrijtjes maar is inmiddels uitgegroeid tot een imperium vol met fantasierijk kinderspeelgoed. Het merk wil kinderen stimuleren hun talenten te uiten, creatief bezig te zijn en al spelend hun vaardigheden te ontwikkelen. De producten van Crayola zijn bovendien zeer milieuvriendelijk. De Kerstman kan dit cadeau dus met een gerust hart onder de kerstboom leggen!

Lees ook: De nieuwe washimals zorgen voor een wild najaar

Washimals kasteel

Het washimals kasteel bestaat uit een opklapbaar kasteel met 2 washimals, 3 stiften, een schoonmaakbadje en een schoonmaakborstel. Voor creatieve en ondeugende kindjes zijn de washimals in het leven geroepen. Ook een leuke, betaalbare cadeautip is het washimals kasteel! In het kasteel kunnen de knuffels allerlei avonturen beleven en handig opgeborgen worden. Daarnaast kan je kind zich natuurlijk heerlijk uitleven en de knuffels steeds opnieuw inkleuren en wassen. De inkt verwijder je door de knuffels in het bijbehorende badje met water te doen. Extra tip: wordt de knuffel niet helemaal schoon? Laat hem dan een nachtje weken in water met een drupje afwasmiddel. De volgende morgen is hij weer als nieuw!Voor creatieve en ondeugende kindjes zijn de washimals in het leven geroepen. Ook een leuke, betaalbare cadeautip is het washimals kasteel!

Het washimals kasteel is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. En tot slot is hij ook nog eens betaalbaar. Je koopt het kasteel via deze link:

Je vindt het kasteel HIER!

 

Voor creatieve en ondeugende kindjes zijn de washimals in het leven geroepen. Ook een leuke, betaalbare cadeautip is het washimals kasteel!