Bij Kinderfavorites zijn we dol op lekker eten. Helaas zijn we iets minder gek op koken. Het is geen geheim dat we geen keukenprinsessen zijn en dit waarschijnlijk ook nooit zullen worden. Jammer, want welke ouder wil niet elke dag een gezonde en gevarieerde maaltijd voor de kids op tafel zetten? Het kinderkookboek “Ik heb zo wa wa wa waanzinig gekookt” van Mark Haayema en Hugo Kennis biedt de oplossing. Naast dat je in dit kookboek super leuke gerechten vindt waar jong én oud blij van wordt, is dit boek speciaal gericht op het koken samen met de kinderen.

Restaurant LeQuer met chefkok Hugôt

In het kinderkookboek “ik heb zo wa wa wa waanzinig gekookt” draait het allemaal om het restaurant LeQuer. Chefkok Hugôt bereidt hier samen met zijn team de heerlijkste gerechten. Uiteraard gaat dit niet zonder slag en stoot en krijgt het restaurant te maken met muizen, kritische kinderen en licht ontvlambare gerechten. Het boek is voorzien van leuke tekeningen en zit boordevol met humor. Het plezier van de auteurs spat van de bladzijden af. Naast dat dit kookboek je ongetwijfeld inspireert, is het simpelweg een leuk boek om eens door te bladeren onder het genot van een grote kop thee.

LEES OOK: Het kinderbakboek van Rutger van den Broek en Mark Haayema uitgelicht!

Over de auteurs van ‘Ik heb zo wa wa wa waanzinnig gekookt’

Het Kookboek “ik heb zo wa wa wa waanzinig gekookt” is geschreven door Mark Haayema en Hugo Kennis. Mark Haayema heeft diverse kinderboeken geschreven en schrijft onder andere mee aan Kinderen voor Kinderen. Hugo Kennis kennen we allemaal van 24Kitchen en als winnaar van Expeditie Robinson 2019. Hugo is een expert in het verzinnen van originele recepten en weet als geen ander kinderen te enthousiasmeren zelf de keuken in te duiken!

Win het kinderkookboek “ik heb zo wa wa wa waanzinig gekookt”!

In het kookboek vinden we leuke én simpele gerechten voor elk moment van de dag.Lees meer over het nieuwe kinderkookboek “ik heb zo wa wa wa waanzinig gekookt” van Mark Haayema en Hugo Kennis bij Kinderfavorites. Van originele voorgerechten tot aan hoofdgerechten met en zonder vlees en toetjes. Onze favoriet? Dat is ongetwijfeld de pasta met pesto. Olivia is bovendien gek op de tomatensoep met ballen en Liam kunnen we wakker maken voor de vissticks. Hoewel Liam nog nu een beetje te jong om echt te helpen in de keuken, maar wel geniet van het toekijken. Helpt Olivia als een volwaardige jonge kok.

Ben je benieuwd geworden naar het kookboek “ik heb zo wa wa wa waanzinig gekookt”? Je koopt het kookboek direct via deze link!

 

Meer info over het boek vind je HIER!

 

Tot slot geven wij één exemplaar van dit kinderboek weg onder onze trouwe volgers.

Wat moet je doen om kans te maken?

  • Like dit bericht
  • Tag zoveel mogelijk andere mama’s die dit boek ook zouden willen winnen
  • Volg ons op Instagram @kinderfavorites
  • Extra winkans: deel dit bericht op je tijdlijn of via de stories

Vrijdag 13 november maken we de winnaar bekend! Veel succes allemaal.

 

4 Comments on Kinderkookboek “Ik heb zo wa wa wa waanzinig gekookt”

  1. Oh dit is helemaal te gek!!! Lekker koken met de kleinkinderen Love My Hobby!!!! En dan natuurlijk de mama’s en papa’s verrassen……

  2. Ik hoop dat er een pannenkoeken recept in dat boek is te vinden, want dat is het eerste wat wij gaan maken wanneer mijn neefje en nichtje weer komen logeren. En waarschijnlijk staan er wel meer leuke kinderrechten in dit kookboek.

Comments are closed.