Toen ik hoorde dat ik moeder werd van een meisje kocht ik mij een bult aan leuke haarbandjes. Niet wetende dat Olivia daar helemaal niet op zat te wachten en vooral gilde of het binnen 10 seconden van haar hoofd trok. Tegenwoordig is de liefde gegroeid en lijkt ze net zo enthousiast te zijn als haar moeder. Daarom tijd om de leukste haaraccessoires voor jullie uit te lichten!

Haaraccessoires voor kinderen

Voor zowel jonge meiden als de oudere is er een walhalla op haaraccessoires gebied. Zo hebben we dit jaar voor Olivia een prachtige diadeem gescoord met verschillende kleuren sterren. Maar ook tal van leuke speldjes zijn de revu gepasseerd. Wij hebben de leukste haaraccessoires voor je op een rij gezet!

Haarbanden voor meisjes

Met haaraccessoires voor meisjes stijl je een outfit af. Wij zetten de leukste speldjes, haarbanden en strikjes voor kinderen op een rij.Prachtige grijze haarband met glittersterren.

Atelier Ovive

Met haaraccessoires voor meisjes stijl je een outfit af. Wij zetten de leukste speldjes, haarbanden en strikjes voor kinderen op een rij.

Ook deze haarband is een ware Eye-catcher. Daarnaast is het niet alleen een lust voor het oog, maar ook aan duurzaamheid is gedacht. Alle items zijn handgemaakt van reststukken leer. Dit betekent dat alle items een beperkte oplage hebben en dus uniek zijn. Ook de voering en het koord zijn zorgvuldig geselecteerd op duurzaamheid. Dit merk gaan we zeker vaker uitlichten bij Kinderfavorites.

Leopard haarband House of Jamie

 

Deze mooie haarband is al verkrijgbaar vanaf 6 maanden t/m 6 jaar. Leuk om dus ook de kinderen te laten twinnen!

Wie van glitter en glam houdt, zit bij het merk Mimi & Lula altijd goed. Zoveel moois voor de meiden! Ook deze haarband is zo’n plaatje. Hij heeft verschillende kleuren bloemetjes met een glinstersteentje in het hart.

LEES OOK: De kettingen van Pop Cutie voor meisjes

 

Deze stijlvolle haarband is een aanrader voor de feestdagen! Let op, er zijn er niet heel veel meer van op voorraad.

Speldjes voor meisjes
Met haaraccessoires voor meisjes stijl je een outfit af. Wij zetten de leukste speldjes, haarbanden en strikjes voor kinderen op een rij.

Prachtige set van speldjes. Olivia zal een ster en maan dragen met kerst. Maar ook de anderen zijn ware Eye-catchers.

Met haaraccessoires voor meisjes stijl je een outfit af. Wij zetten de leukste speldjes, haarbanden en strikjes voor kinderen op een rij.

Schattige Alpaca haarspeldjes van het Amsterdamse merk Global Affairs koop je bij Little King Arthur. De haarspeldjes komen in een setje van 2. Naast de alpaca haarspeldjes zijn er ook de egel en unicorn haarspeldjes.

Ook deze speldjes zijn van het merk Mimi & Lula.

Haarspeldjes Grech & Co

Deze leuke speldjes met “Love” zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en je maakt ieder kapsel direct een feestje!

Dit is een mooie zachte silicone achtige clip, perfect voor dik haar, dun haar, stijl haar, een krullebol. Perfect dus voor alle soorten haar!

Strikjes voor meisjes

Deze set van 4 speldjes is ook van het merk Mimi & Lula.

Winactie INSTAGRAM

LEUK om te delen! Vanavond gaan wij de winnaar trekken van de mega winactie op instagram. Met maar liefst 8 shops geven wij een prijzenpakket weg twv 450,00. Je kunt hier onder andere bovenstaande accessoires shoppen!

DIT IS DE LINK NAAR DE WINACTIE