Wij hebben zoiets tofs gespot! Quapi heeft namelijk iets nieuws gelanceerd; Quapi pyjama’s. En wat zijn wij hier lovend over! Het eerste seizoen dat ze kinderpyjama’s hebben uitgebracht. Wij lichten ze graag voor je uit want ze zijn gaaf, heel gaaf!

Over Quapi

Tien jaar geleden is dit prachtige merk Quapi opgericht. Quapi is afgeleid van het Spaanse guapo, quapa of quapito wat ‘knapperd’ betekent. En dat is uiteindelijk wat Quapi wilt; dat kinderen in Quapi-kleding stralen! Quapi Kidswear is een op en top Nederlands kinderkledingmerk van 0-12 jaar. Kenmerkend voor alle collecties zijn comfortabele en mooie pasvorm, hippe uitstraling, kleurrijke en kwalitatief hoogwaardige materialen, veel uitgewerkte details en vrolijke prints. Van fashionable jurkjes en rokjes met bijpassende leggings, kniekousen en sjaaltjes tot stoere jeans, comfy shirts, coole sweats en fijne jassen voor hippere girls & boys. En ook de de allerkleinsten onder ons krijgen volop aandacht met mooie outfits van heerlijk zachte materialen en tijdloze kleuren. En sinds kort zijn hier prachtige pyjama’s en ondergoed aan toegevoegd.

LEES OOK: Januari musthaves, de leukste kidsstuff!

Pyjama’s van Quapi

De pyjamalijn bestaat uit 4 sets van broeken en shirts en zijn allemaal unisex. Ik vind het zelf hartstikke leuk om Olivia en Liam te laten twinnen. Onze favoriet uit de collectie is de Puck. Deze heeft beige met zwarte golven. De kleuren staan Olivia en Liam prachtig en ook de kwaliteit is om over naar huis te schrijven. De pyjama’s zijn verkrijgbaar vanaf maat 56 t/m 134.Quapi pyjama's

(Meer info over de pyjama’s vind je hier)

Quapi pyjama's

 

* Fotocredits: Quapi