Vandaag delen we de nieuwe collectie winterjassen van Le Chic. Kijk en lees mee én raak geïnspireerd. Als klap op de vuurpijl hebben we ook een leuke winactie. 

Le Chic staat bekend om haar romantisch comfortabele chique collecties in de maten 50 t.e.m. 68 (newborn) 62 t.e.m. 92 (baby’s) en 92 t.e.m. 164 (kids). Ook voor dit seizoen zien we volop glitters, pailletten, tule, kraagjes en ruches in de collectie terug. Le Chic houdt bij de collectie altijd in het achterhoofd dat ieder kind wel eens een spijkerbroekendag heeft, maar deze dan wel met stijl mag dragen. Zo zie je dan bijvoorbeeld glitters terug. Eigenlijk wordt elk item met klasse gepresenteerd. En dat is misschien wel de reden dat wij er zo’n fan van zijn.

Vandaag geven we een impressie van de winterjassen van dit seizoen. We zien veel blauw, gebroken wit, zwart en roze terug.  Le Chic
Le Chic

En tot slot … We mogen deze winterjas weggeven aan een van onze trouwe volgers!Le Chic

Wat moet je doen om kans te maken?

  • Like dit bericht op Facebook.
  • Like de Facebookpagina’s van Onlinelifestylemagazine en Le Chic.
  • Tag in de comments welke maat je wilt winnen.
  • Delen vergroot je winkans!

Veel succes. Vrijdag 19 oktober maken we de winnaar bekend.

 

4 Comments on Winterjassen Le Chic + Winactie

  1. Leuke jas! Deze jas lijkt me wel wat voor mijn dochtertje in maat 92/98 (98). Helaas ben niet actief op FB, volg je wel op Bloglovin en gedeeld op G+.

  2. Alle jassen zijn altijd zo leuk Le Chic? Wij hebben mee gedaan op facebook?? maatje 104 voor mijn dochter

Comments are closed.