Vandaag deelt Sabrina deel 3 van haar bijzondere verhaal. In haar vorige stukken was er al te lezen dat zij te horen had gekregen dat haar moeder ongeneeslijk ziek was. Inmiddels is zij overleden en vandaag deelt Sabrina haar bevallingsverhaal die volgde in de periode hierna. 

Bijzonder verhaal: Sabrina en haar ongeneeslijk zieke mama deel 3

Mama worden zonder mama
26 februari 2016
De bevalling begon. Ik werd ingeleid omdat ik een reuze baby zou hebben.
Gelukkig was dat niet het geval. Ik was al bang hoe ik zo’n groot kind kon gaan baren.
Ik heb besloten om de bevalling alleen met mijn vriend te doen en zonder pijnbestrijding.
De bevalling begon om 07:00 in de ochtend en om 16:48 na één uur persen werd onze kleine Boy Adam de Leth geboren. Ons wonder woog 3620 gram.
Het was een best heftige bevalling met elke minuut een wee. Ik had daarom geen tot weinig tijd om op adem te komen. Maar terugkijkend zou alles zo weer over doen. ongeneeslijk ziek

De kraamweek

De kraamweek vond ik moeilijk. Ik had moeite om los te laten en wilde alles zelf doen. Ik werd teruggefloten door mijn vader en vriend. Maar negeerde dit met enige regelmaat.
Heel eigenwijs, dat heb ik gelukkig van mijn moeder.
Inmiddels zijn we hartstikke gelukkig. En hoe ik alles doe zonder moeder? Alles gaat vanzelf. Natuurlijk mis ik mijn moeder heel erg, denk hierbij aan bijvoorbeeld aan tips en tricks. Het moedergevoel helpt heel erg en ik vertrouw daar nu ook echt op. Ik werk fulltime, 35 uur per week. Ik ben manager bij de H&M naast het moederschap. Het is erg zwaar, maar ik heb mijn grote steun en mijn grote liefde naast mij die mij in elke keuze steunt en help waar het nodig is. We hebben nog geen eigen huisje samen maar daar zijn er nu hard mee bezig. Ik merk nu dat sinds dat Boy 5 maanden is dat ik die klap nu wel voel. Al die tijd ben ik door alle emoties geleefd en kom daar nu een beetje uit. Naast dat moeder worden al een enorme verandering is, hebben alle emoties eromheen ook een behoorlijke impact gehad. Maar het heeft tijd nodig. ongeneeslijk ziek
Wat betreft de opvoeding ga ik zeker mijn moeder betrekken in het leven van Boy. Maar wel op een andere manier. Ik ga hem laten weten dat hij nog een oma heeft maar dat zij nu een zonnetje is. Mijn moeder was gek op zonnen en mooi weer. Dus elke keer als ik de gordijnen open trek in de ochtend, toveren we het zonnetje tevoorschijn.Ongeneeslijk ziek
Vind je het leuk om Sabrina te volgen of een lief bericht achter te laten naar aanleiding van haar artikelen. Hier vind je haar Instagrampagina.
Deel 1 en 2 gemist? Je leest ze hier terug: Deel 1, deel 2