Wanneer je in de fase bent dat je zelf net kinderen krijgt, betekent dit dat de meeste vriendinnen ook in die fase zitten. Met een hoop vreugde en verjaardagen tot gevolg. Er bestaat werkelijk een oase aan cadeaus. Maar wat is nou een leuk cadeau? Het liefst niet suf, maar wel origineel en een beetje betaalbaar. Ik zet vandaag 5 toppers voor je op een rij en mag ook een gepersonaliseerd cadeau weggeven. 

Cadeautips voor kids

Deze kassa zorgt gegarandeerd voor uren speelplezier. Je koopt hem hier voor €43,95.

Deze opblaasbare haai is verkrijgbaar in het mint groen en roze. Je koopt hem hier voor €34,95.

Ontbijten is nog nooit zo leuk geweest als met deze set. Je koopt hem hier voor €18,95.

Dit balansspel wordt geadviseerd vanaf 3 jaar. Het is leuk voor kids om onderling mee te spelen maar ook zal je merken dat het je zelf een uitdaging geeft. Kortom reuze gezellig om samen te spelen. Je koopt het hier voor €12,99.

Een gepersonaliseerd bord van Jip of Janneke bezorgt ieder kind een feestje. De personage zal niet uit het straatbeeld verdwijnen en daarmee ten alle tijde een hit blijven. Je koopt hem hier voor €7,95.

Winactie

In verband met de eerste verjaardag van Onlinelifestylemagazine mag ik een gepersonaliseerd bord naar keus verloten onder onze trouwe volgers.Wat moet je doen om kans te maken:

  • Like de Facebookpagina van Onlinelifestylemagazine en Little Lobi
  • Like het bericht
  • Vertel welke naam er op het bord moeten komen te staan (taggen mag)
  • Delen vergroot je winkans

 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Little Lobi

 

 

5 Comments on Cadeaus voor kids + winactie Little Lobi

  1. Ik doe graag mee voor mijn kleintje dat op komst is. Aangezien we de naam en het geslacht niet vertellen, kan ik de naam die er op zou mogen komen hier nog niet zetten 😉

  2. Superrr! Wat gaaf! En ik zie dat een lieve vriendin ook al voor ons zoontje Lex meedoet! Nu de kansen vergroten, dus ik doe ook graag mee!

Comments are closed.