Er zijn talloze feiten en fabels over zonbescherming. Een bekende stelling luidt dat aftersun bruinverlengend werkt, roodheid door zonneschade vermindert en huidveroudering voorkomt. Helaas, dit is een fabel! Dat goede zonbescherming belangrijk is, daarover zit iedereen gelukkig wel op één lijn. Vandaag delen wij de producten van Drs Leenarts met winactie. Lees snel verder en ontdek hoe je kans maakt!

>> LEES OOK: Cute badpakje

Zonbescherming van Dr Leenarts

Zelf zijn wij dol op smeren en een lekkere zonnebrand en aftersun laten wij dan ook niet links liggen. Zo ook de producten van Drs Leenarts. Haar producten zijn geschikt voor de meest gevoelige huidjes, aangezien er géén irriterende ingrediënten inzitten zoals parfum, parabenen of conserveermiddelen, waar je allergisch op kunt reageren. De producten zijn geschikt voor alle huidtypes, jong of oud, licht of donker. Er zijn drie categorieën te onderscheiden in de producten: baby-kind, volwassenen en zonbescherming.

De gehele productlijn is te verkrijgen op de website en in de Etos, DA, D.I.O. of in sommige apotheken. De zonnebrand koop je hier voor €16,95. Ook handig: hij is ook in kleinere verpakkingen verkrijgbaar. Zelf vinden wij dit ideaal om in de tas mee te nemen. De aftersun koop je hier voor €9,95.

Winactie

De zomervakantie is in aantocht. En omdat wij al even verwend worden met mooi weer in ons kikkerlandje, mag een extra zonnebrand of aftersun zeker niet ontbreken. Wij mogen één zonnebrand en één aftersun van Drs Leenarts weggeven.

Hoe maak je kans?

  • Like het bericht op Facebook.
  • Like de Facebookpagina van Onlinelifestylemagazine en Drs Leenarts.
  • Laat in de comments weten of jij de aftersun of zonnebrand wilt winnen.
  • Delen vergroot je winkans!

1 Comment on Zonnebrand Drs Leenarts met winactie

  1. Altijd welkom, hopelijk hebben we het deze vakantie ook echt nodig 😉 Ik ga voor de zonnebrandcrème. Ben benieuwd, Drs Leenarts schijn heel fijn en goed te zijn.

Comments are closed.