Zoals jullie misschien al weten ben ik dol op kidsfashion, van Zeeman tot Zara tot de exclusievere merken. En laat ik nu ook dol zijn op sale, dus deel ik in deze blog toffe webshops met sale! You can thank me later (of niet)…

SALE !

Hieronder leuke webshops met nog leukere sale! Klik op de naam van de shop en je komt direct op de sale pagina terecht. Happy shopping!

Petozzi

1&2 items is 20% korting

3 items is 30% korting

4 items is 40% korting

Sale

Hierboven een aantal van mijn favoriete items, vlnr: BangBang Copenhagen, Gosoaky, Tinycottons en Mini Rodini. Wil je weten of jouw maat er nog bij zit, kijk dan snel op de site!

Leaves and Feathers

Tot 25% korting

SpringStof

20% en 30% korting

Axclusif

Diverse kortingen

Naast zomerse items zijn er ook leuke truien in de sale, ook leuk voor de herfst/winterperiode. Vlnr: Cos I Said So, Tao & Friends en Popupshop.

SaleStore of Daydreams

25% korting

Wonder for Kids

30% korting

Lola & Olivia

1&2 items is 20% korting

3 items is 30% korting

4 items is 40% korting

Sale

 

Boven: broekje van Popupshop en top van Sproet en Sprout.

Onder: beide items van Iglo + Indi

AdorableKidzz

Diverse kortingen

Wendy & Kids

30% en 40% korting

Overigens is er ook nog een leuke stocksale van SS16 en AW16 met leuke prijsjes van o.a. Tiny Cottons, Repose AMS en Mini Rodini. Moet je wel mazzel hebben met de maat, maar zeker de moeite waard om even te kijken! Klik hier voor SS16 en hier voor AW16.

Shopping tip

Voor alle mama’s die van shoppen en kinderkleding houden is er aanstaande zondag 11 juni een superleuke kinderkleding fair!

Locatie: op het terrein van Kidslodge, Hefbrug 4 in Houten

Toegang: gratis

Tijd: 1200 – 1800 uur

Deze fair is georganiseerd door JustbyManon. Je vind hier 25 webshops met hippe kinderkleding, dus zoek jij inspiratie of heb jij zin in een gezellige middag ga dan zeker even langs! Voor meer informatie neem dan een kijkje op haar site.

Vind je het leuk om meer van mij te zien, volg mij dan hier op instagram!

Fijn weekend!

Liefs Joene