Disney is voor ons echt jeugdsentiment. We hebben erg goede herinneringen aan het kijken van deze films onder een dekentje op de bank als we een beetje ziek waren of gezellig samen met het hele gezin op de zaterdagavond. Van het spel Party & Co Disney Princess waarmee je je favoriete Disney prinses kunt zijn, veranderen we daarom spontaan weer in een klein meisje. En niet alleen wij vinden dit spelletje erg leuk, uiteraard spelen Olivia en haar vriendinnetjes graag met ons mee.

Party & Co Disney Princess

Bij het spel Party & Co Disney Princess kiest iedereen zijn favoriete prinses uit. Vervolgens speel je vier verschillende spelletjes, waarbij de winnaar een fiche krijgt. Wie als eerst een volle kaart heeft (hier heb je vier fiches voor nodig), wint het spel. We hebben weer een ultieme speelgoedtip: Party & Co Disney Princess. Leuk om samen te spelen en aan iemand cadeau te geven!De spelletjes die worden gespeeld zijn: wie ben ik (stel vragen om te ontdekken welke prinses je bent), adelaarsoog (een soort memory), supergeheugen (wie weet nog wat er op het kaartje stond) en toverspiegel (herken de prinses in de toversteen).

LEES OOK: Educatief speelgoed; ik leer symmetrie! 

Girlporwer en Disney princessen

De spelletjes zijn uitdagend, leerzaam en leuk. Daarnaast worden wij erg vrolijk van het “girlpower” thema met al deze Disney prinsessen. Party & Co Disney Princess is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en kan gespeeld worden met 2 tot 4 spelers. Het spel is de ultieme cadeautip voor de komende feestdagen en daarnaast een erg leuk verjaardagscadeau voor stoere meiden. Hou uiteraard rekening met de levertijd op dit moment.We hebben weer een ultieme speelgoedtip: Party & Co Disney Princess. Leuk om samen te spelen en aan iemand cadeau te geven!

 

Je bestelt dit leuke spel direct via deze link!

 

Je vindt het spel HIER!

 

Heb jij leuke jeugdherinneringen aan Disney? Laat het ons weten in een comment!

We hebben weer een ultieme speelgoedtip: Party & Co Disney Princess. Leuk om samen te spelen en aan iemand cadeau te geven!