Een draagzak leek ons van Kinderfavorites altijd maar onhandig en overbodig. Totdat we Olivia kregen en letterlijk handen te kort kwamen. Het huishouden doen, studeren, boodschappen doen en reizen met het openbaar vervoer en naar Kaapstad is tenslotte best ingewikkeld als je baby steeds gedragen wilt worden. Vandaag delen we onze positieve ervaringen met de draagzak van ByKay in dit artikel. 

ZIE PRIJS EN MEER HIER!

Draagzak ByKay

De draagzak die we voor Olivia aanschaften was dan ook een heuse verademing. Tijdens de zwangerschap van Liam waren we het er al snel over eens dat we een nieuwe draagzak wilden kopen. Na wat online onderzoek viel ons oog op de ultieme babymusthave: een draagzak van het merk ByKay.

OOK LEUK: Stokke Limited Edition Xplory 6!

Over ByKay

ByKay is een oer-Hollands merk opgericht door Kay Poelen. Als moeder van vier kleintjes weet ze als geen ander waar ouders én baby’s behoefte aan hebben. Zo stimuleert Kay het geven van borstvoeding en je kind lekker dicht bij je houden. Zonder hierbij natuurlijk je lichaam te belasten of nooit je handen vrij te kunnen hebben. Alle draagzakken van ByKay zijn ergonomisch, praktisch en super hip om te zien. Zo zijn ze verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren en modellen. Kies bijvoorbeeld voor een Ringsling die je meteen om doet, een fijne geweven doek of een AQUA draagzak die speciaal geschikt is voor onder de douche of om mee te zwemmen.

ByKay draagzak review

 

Click Carrier Classic van ByKay

Voor Liam kozen we voor de Click Carrier Classic van ByKay. Met deze ergonomisch verantwoorde draagzak kun je je kind comfortabel zowel op de buik, rug als heup dragen. Bij Kinderfavorites keken we stiekem een beetje op tegen het knopen van een draagzak, maar de Click Carrier Classic is makkelijk en zonder hulp om te doen. Hoewel wij verder natuurlijk vooral keken naar de praktische kant van een draagzak, moeten we toegeven dat we ook een klein beetje vielen voor het design van de Click Carrier Classic. De draagzak is namelijk uitgevoerd in een schattige retro rib stof en verkrijgbaar in hippe kleuren zoals almond sand, berry red, mustard brown en dark blue. Voor Liam kozen we de kleur almond sand, die tijdloos is en makkelijk matcht met onze kleding en stijl.

 

OOK LEUK: Stokke Limited Edition Xplory 6!

 

Hoewel Liam over een super deluxe kinderwagen beschikt, merken we dat hij het ook heerlijk vindt om in de Click Carrier Classic op pad te mogen. Zo is hij altijd lekker dicht bij papa of mama en kijkt hij vanuit een veilige plek de wereld in. Extra leuk: voor Olivia hebben we een poppendrager gespot. Zo kan ze net als papa en mama haar kleintje gezellig bij zich dragen. De draagzakken van ByKay zijn een investering of een kraamcadeau die wij iedereen kunnen aanraden. Naast dat de meeste kinderen namelijk echt genieten van deze quality time dicht bij je, is het super fijn en praktisch om je handen vrij te hebben (en niet met een enorme kinderwagen te hoeven slepen). Neem dus snel een kijkje in de webshop van ByKay en verblijd zowel jezelf als je kleintje met deze babymusthave om je kind comfortabel te kunnen dragen!

 

ZIE PRIJS EN MEER HIER!