Er is alweer een nieuwe maand aangebroken en dat betekent dat het ook tijd is om onze ‘Augustus Musthaves’ met je te delen. Wij hebben weer volop leuke dingen gespot en delen die graag met je. Zo zijn we goed geslaagd bij VTech, Snurk Amsterdam en Konges Sjold. Maar er zijn meer musthaves. Ook een tof vloerkleed voor de kinderkamer mag niet in dit rijtje ontbreken. Alle items kunnen via de onderstaande links worden geshopt. Veel shopplezier.

Augustus Musthaves

Augustus Musthaves | Kinderfavorites

  1. Rieten poppenwagen met bloemetjes bekleding. Dit is de link.
  2. Bewaar je geheime dagboeknotities, luister naar muziek, maak foto’s en video’s en speel spellen met de VTech Kidisecrets selfie music. Luister naar de 4 vrolijk gezongen liedjes via de ingebouwde muziekspeler en maak spelenderwijs kennis met letters, woorden, rekenen, logica en meer. Dit is de link.
  3. Een handige thermobeker van Konges Slojd! De thermobeker is ideaal om jouw warme drankjes warm in te houden en je koude drankjes koud te houden. Bij de thermobeker worden twee verschillende draaidoppen en een reiniger meegeleverd. Inhoud 330 ml. Dit is de link. 
  4. Life gives you lemons. Wat worden wij blij van dit vloerkleed! Dit mooie vloerkleed is gemaakt uit 100% organisch katoen, heerlijk zacht aan de voeten en past perfect in elk interieur. Dit is de link. 
  5. Verder lichten we graag een hele mooie strandset van Liewood uit. Dit is de link.
  6. Een geweldig dekbed is nooit een miskoop voor de kinderkamer. Ook met dit exemplaar van Snurk Amsterdam scoor je gegarandeerd punten bij jouw kids. Dit is de link. 
  7. Tot slot een paar zwembandjes. Nu er weer heel mooi weer op komst is en wellicht nog een vakantie in het verschiet een absolute musthave! Dit is de link. 

OOK LEUK: Snurk Amsterdam in de spotlights!