Rennen, vliegen en haasten: veel ouders van jonge kinderen zullen dit wel herkennen. Vanaf het moment dat je wakker wordt ben je namelijk druk. De kids moeten uit bed, klaargemaakt worden voor school, ontbijten en een goed gevulde lunchbox mee. En dat terwijl jij de hond moet uitlaten, het huishouden moet regelen en op tijd op je werk moet zijn. Om nog maar te zwijgen over de rest van de dag. Het resultaat? Stress! Toch zijn hier oplossingen voor, zoals een Kinderkaartendeck. Het maakt jouwzelf en je kids een stuk bewuster.

Bewuster leven met het Kinderkaartendeck

Door alle drukte en stress is er soms weinig tijd voor écht even samen zijn, genieten van het moment en tot rust komen. Bij Kinderfavorites hebben we om deze reden “bewuster leven” op de agenda gezet. Maar hoe doe je dit eigenlijk? Hoe kun je samen met de kinderen bewuster en gelukkiger leven? Daar waren wij nog niet helemaal uit. Tot we kennismaakte met het kinderkaartendeck van Willemijn Welten. Graag vertellen we jullie hier meer over.

 

BESTEL HET KAARTENDECK HIER!

 

Kinderkaartendeck Willemijn Welten

Over Willemijn Welten

Willemijn Welten had het allemaal prima voor elkaar. Zo had ze een goede baan in de financiële sector en stuurde ze meerdere teams aan vanuit haar kantoor. Toch was Willemijn niet gelukkig. Want was dit nou wat ze echt haar hele leven lang wilde doen? Nee! Om deze reden besloot Willemijn haar baan per direct op te zeggen en haar hart te gaan volgen. Ze verdiepte zich in spiritualiteit en begon met het schrijven van boeken.

Boeken, workshops en kaartendecks

Naast het schrijven van boeken begon Willemijn met het organiseren van workshops en het creëren van kaartendecks. Allemaal met als doel om ook andere mensen te leren om bewuster en gelukkiger in het leven te staan. En hoewel Willemijn toegeeft dat haar carriereswitch niet zonder slag of stoot is gegaan, kan ze wel zeggen dat ze zich nu eindelijk sterk en gelukkig voelt. Een gevoel die ze graag met jou wilt delen!

Kinderkaartendeck

Het kinderkaartendeck is een leuke en laagdrempelige manier om de kids kennis te laten maken met spiritualiteit, zingeving en bewust worden. Trek bijvoorbeeld elke avond een kaart met een wens voor de volgende dag en lees de bijbehorende verhalen en wijsheden. Alle kaarten zijn voorzien van mooie illustraties. Met behulp van de kaarten creëren jullie een bijzonder ritueel en een moment waarin jullie echt even samen zijn en verschillende thema’s kunnen bespreken.

Kinderkaartendeck Willemijn Welten

Nadenken over de boodschap

De kaartendecks worden geleverd inclusief boek met verhaaltjes en houten standaard om het kaartje in te zetten. Op deze manier worden jij en je kind gedurende de dag herinnert aan de boodschap van het kaartje. Hoewel de kaarten voor kinderen zijn ontworpen, zijn ze leuk voor het hele gezin. Zo kan iedereen een eigen kaart trekken en nadenken over de boodschap. Wij vinden de kaarten dan ook een super leuke activiteit. Naast dat we even bewust bezig zijn met elkaar, worden we aan het denken gezet. Echt een aanrader dus als je bewuster wilt gaan leven met je gezin!

Kinderkaartendeck Willemijn Welten

 

BESTEL HET KAARTENDECK HIER!