Het aftellen en belonen kan soms behoorlijk lastig zijn met een peuter en kleuter. Want hoe vertel je dat ‘de vakantie over 1 week begint’? Maar ook het belonen kan soms een uitdaging zijn. Vandaag lichten we magneetjes uit waarmee je het aftellen en belonen een stuk duidelijker en inzichtelijker maakt. 

>> LEES OOK: OOTD Girls

Aftellen en belonen met magneetjes

Het kan ontzettend fijn zijn om dit inzichtelijk te maken voor hen en met deze magneetjes kan dit heel eenvoudig. Bijna iedereen heeft wel een koelkast/oven/magneetbord in huis waar ze gemakkelijk opgehangen kunnen worden en het ziet er nog leuk uit ook. Zo maak je het aftellen duidelijk en leuk! Elke dag haal je samen een magneetje weg en uiteindelijk is het dan zover!

Je kunt deze magneetjes ook gebruiken als beloningssysteem, bijvoorbeeld bij zindelijkheids-training, klusjes doen in huis of voor elk nachtje doorslapen. Dan plak je er dus elke keer een magneetje bij. Je kunt uiteraard zelf bepalen hoe lang je aftelt/beloont. Gebruik hier dan ook vooral je fantasie en creativiteit bij.

De magneetjes zijn 3 x 3 cm met afgeronde hoeken en 0,85 mm dik. Elk setje bestaat uit 14 magneetjes met een cijfer en het getal ook nog eens als woord uitgeschreven. Op veel magneetjes vind je ook figuurtjes terug die in aantal gelijk zijn aan het cijfer dat op de magneetjes staat.

De magneetjes zijn mooi ingepakt, waardoor ze ook heel geschikt zijn als cadeautje. Je koopt ze hier voor slechts €5,95.