Ook dit jaar lichten we vol enthousiasme de ‘Video van Sint’ uit. Hij is hier al jaren favoriet bij de Sintviering en wellicht kan je hem nog van voorgaande edities herinneren? En anders laten we je er graag kennis mee maken bij Kinderfavorites! Extra leuk, we mogen er één weggeven onder onze trouwe volgers! Lees daarom snel verder. 

Een video waarin Sinterklaas echt persoonlijk tegen jouw kids lijkt te praten. De magie in de ogen van de kids is goud waard. Olivia wist niet waar ze moest kijken dat hij haar kon vertellen over haar favoriete eten, haar sporten en dat ze zo dol is op haar broertje.

Video van Sint

Video van Sint

Ook dit jaar is pakjesavond bij ons niet compleet zonder de Video van Sint. Je stelt zelf eenvoudig via de website de video samen. Zo kunnen er foto’s worden toegevoegd, roepnamen, er kunnen complimenten worden gegeven, er kan iets worden aangegeven over het lievelingseten, een eigenschap of gebeurtenis kan worden benoemd en er kan een opvoedtip optioneel worden toegevoegd. De video duurt zo’n 14 minuten en dit jaar staat hij in het teken van “Sinterklaas en de Supersonische Pietenhulp”.

Video van SintDit jaar zijn er een aantal vernieuwingen. Zo is er ruimte voor 10 personen in plaats van 8. Ideaal omdat, ongeacht de coronaregels, dit feest vaak met grotere groepen gevierd word. Maar ook zijn er ruim 300 nieuwe onderwerpen toegevoegd. En ook voor volwassenen is er ruime keuze.
En ook qua foto’s toevoegen is er het een en ander verbeterd, Zo kan je nu 2 portretfoto’s toevoegen in plaats van één en drie algemene foto’s. Denk hierbij aan vakantiefoto’s, foto’s van het sporten of een andere leuke herinnering.

De video eindigt met de verstopplek van de cadeaus. Wij hadden afgelopen jaar gekozen voor de schuur, maar dit jaar twijfelen we om een grappige plek aan te vinken, zoals de koelkast.

En wat tot slot nog leuk is om toe te lichten. Er zijn nog een aantal extra’s om bij te bestellen. Post van Sint met 5 postkaarten en 1 spoed-envelop. Ook dit is magisch. Want er komt ‘gewoon’ post van Sinterklaas.
En ook erg leuk voor de kinderen is de Puzzel Speurtocht met houten puzzelstukjes die de weg wijzen naar de pakjes. Dit geeft het feest een extra tintje. En vind dit zelf ook een aanrader wanneer de kinderen iets ouder zijn.
En bij een Sinterklaasfeest hoor heel veel lekkers. Bakpiet gaat zijn 5 heerlijkste Sinterklaasrecepten verklappen.

Kortom, reden genoeg om de website te bezoeken en vergeet vooral niet om met onze winactie mee te doen!

Winactie Video van Sint

Wat moet je doen om kans te maken?

  • Volg ons op Instagram @kinderfavorites
  • Laat in de reacties onder dit artikel weten waarom jij wilt winnen
  • Deel dit bericht op Facebook

1 Comment on Video van Sint + Winactie

  1. Deze winactie kunnen wij niet voorbij laten gaan. Al jaren heb ben wij hier een superfan in huis (naast mama) en dit zou een enorme verassingen zijn voor onze lieve meid die wel eens wat leuks verdiend na al die ellende. Duimen dus!

Comments are closed.