Ook dit jaar lichten we vol enthousiasme de ‘Video van Sint’ uit. Hij is hier al jaren favoriet bij de Sintviering en wellicht kan je hem nog van voorgaande edities herinneren? En anders laten we je er graag kennis mee maken bij Kinderfavorites! Extra leuk, we mogen er één weggeven onder onze trouwe volgers! Lees daarom snel verder. 

Een video waarin Sinterklaas echt persoonlijk tegen jouw kids lijkt te praten. De magie in de ogen van de kids is goud waard. Olivia wist niet waar ze moest kijken dat hij haar kon vertellen over haar favoriete eten, haar sporten en dat ze zo dol is op haar broertje.

Video van Sint

Ook dit jaar is pakjesavond bij ons niet compleet zonder de Video van Sint. Je stelt zelf eenvoudig via de website de video samen. Zo kunnen er foto’s worden toegevoegd, roepnamen, er kunnen complimenten worden gegeven, er kan iets worden aangegeven over het lievelingseten, een eigenschap of gebeurtenis kan worden benoemd en er kan een opvoedtip optioneel worden toegevoegd. De video duurt zo’n 14 minuten en dit jaar staat hij in het teken van “Sinterklaas en Snoetje de hulppietenhond”

Video van sint

Dit jaar zijn er een aantal vernieuwingen. Zo is er ruimte voor 10 personen in plaats van 8. Ideaal omdat, ongeacht de coronaregels, dit feest vaak met grotere groepen gevierd word. Maar ook zijn er 150 nieuwe onderwerpen toegevoegd na het grote succes van afgelopen jaar. Dat komt neer op maar liefst 450 onderwerpen in totaal. En ook voor volwassenen is er ruime keuze.
En ook qua foto’s toevoegen is er het een en ander verbeterd, Zo kan je nu twee foto’s toevoegen voor in het Grote Boek en drie algemene foto’s. Denk hierbij aan vakantiefoto’s, foto’s van het sporten of een andere leuke herinnering.

De video eindigt met de verstopplek van de cadeaus. Er zijn ook grappige mogelijkheden toegevoegd, zoals bijvoorbeeld ‘in de koelkast’. En bij een Sinterklaasfeest hoor heel veel lekkers en dansen. Er kan lekker meegezongen worden met het populaire Sinterklaasliedje “Pieten feesten op de daken”

Kortom, reden genoeg om de website te bezoeken en vergeet vooral niet om met onze winactie mee te doen!

Winactie Video van Sint

Wat moet je doen om kans te maken?

  • Volg ons op Instagram @kinderfavorites
  • Laat in de reacties onder dit artikel weten waarom jij wilt winnen
  • Deel dit bericht op Facebook

1 Comment on Video van Sint + Winactie

  1. Deze winactie kunnen wij niet voorbij laten gaan. Al jaren heb ben wij hier een superfan in huis (naast mama) en dit zou een enorme verassingen zijn voor onze lieve meid die wel eens wat leuks verdiend na al die ellende. Duimen dus!

Comments are closed.