Cliché maar waar, wat vliegt de tijd! Er is alweer een nieuwe maand aangebroken en dat betekent dat het ook tijd is om onze ‘Maart Musthaves’ met je te delen. Wij hebben weer volop leuke dingen gespot en delen die graag met je. Zo zijn we goed geslaagd bij VTech, Just Entertainment en One2Track. Maar er zijn meer musthaves. En net als vorige maand delen we weer een musthave voor de kinderkamer die niet mag ontbreken. Lees daarom snel verder.

Maart Musthaves

Alle items kunnen via de onderstaande links worden geshopt. Veel shopplezier.
Maart Musthaves
  1. Sesamstraat ABC & 123 puzzel. Dit is de link.
  2. Vloerkleed van That’s mine. Heerlijk zacht kleed om op te spelen, boekjes te lezen of mooi om de baby- of kinderkamer aan te kleden . Dit is de link.
  3. Dit is een leuk en klein cadeautje voor een zacht prijsje. Maar wel ontzettend leuk! Je kunt schrijven met de ‘onzichtbare’ pen, met het lampje op schijnen en de tekst komt tevoorschijn. Magisch! Dit is de link.
  4. Ook deze leuke koffers van Konges Sjold mogen wat ons betreft niet ontbreken tussen de tips. Prachtige print met een ouderwetse sluiting. Dit is de link.
  5. Heel veel nemen we items mee van VTech. En dat is niet verwonderlijk, naar ons idee is al hun speelgoed een succes. Of we het nu hebben over de ijscokar, het Spiderman horloge of de vrolijke vriendjes 2 in 1 brandweer wagen. Met alles wordt hier thuis heel veel gespeeld. Deze Supersound Karaoke is niet alleen leuk, hij brengt ook een hoop gezelligheid met zich mee. Want wie wordt er niet blij van zingen met je familie en of vrienden?! Dit is de link.
  6. Een GPS tracker is wat ons betreft ook onmisbaar. Helemaal nu Olivia steeds vaker buiten gaat spelen met haar vriendinnen. Ideaal dat ik haar dan even kan bellen of traceren. Die Connect UP komt bijna uit. Dit is alvast de link. 
  7. We sluiten af met een prachtig meubelstuk, namelijk een rotan kast. Je kunt hem onder andere gebruiken als boekenkast. Dit is de link. 
OOK LEUK: Februari Musthaves!