Het is weer tijd voor … OOTD BOYS 1! Dagelijks struinen wij het internet voor je af op zoek naar de laatste trends en de leukste items voor jou en je kids. Ook afgelopen week zijn we  weer volop op zoek gegaan en hebben we van alles leuks gespot. Zo hebben we onder meer een stoere salopette gevonden. Lees snel verder wat we nog meer hebben geselecteerd en waar je alle items scoort. Happy shopping! 

>> LEES OOK: VLOG 1

OOTD Boys 1


Deze salopette is dankzij de zak aan de linkerkant een herkenbaar Phil&Phae-item. De schouderbandjes zijn verstelbaar op twee lengtes. Dit is echt een heerlijk comfortabel item en bovendien een showpiece in de kledingkast van jouw dochter of zoon. Je koopt hem hier voor €49,90. Wij hebben hem gecombineerd met een witte blouse. Die koop je hier voor €9,99. Om de look compleet te maken hebben wij deze set gecombineerd met de zwarte desert boots van imitatiesuède voor jongens en een rugzak van Elodie Details. Je koopt de boots hier voor €29,00 en de rugzak hier voor €24,95.

Laat je ons weten als je iets leuks hebt gekocht? Wij vinden het namelijk geweldig om dagelijks duizenden volgens te inspireren en dan is het natuurlijk extra leuk als hier een leuke verkoop uit voort is gekomen!

Tot slot hebben wij leuk nieuws om met je te delen. Vanmorgen is onze eerste vlog online gekomen. Abonneer je op ons kanaal zodat je zeker niets hoeft te missen! Dat doe je hier.