Let’s cuddle met DouDou! Wanneer je in verwachting bent van je kleintje, wil je het liefst een knuffel of knuffeldoekje dat heerlijk zacht is. Hoe zachter een aaibaarder, hoe beter! Wij hebben een nieuw merk gespot in Nederland dat aan al jouw wensen voldoet. Lees daarom snel verder. 

Let’s Cuddle Met DouDou!

Niet alleen voor je eigen kleintje wil je het allerbeste en het allerzachtste, ook als kraamcadeau of nu voor de feestdagen zijn knuffels en knuffeldoekjes altijd een succes. En dan zijn deze van het merk DouDou een ultieme knaller. Er zitten namelijk ook allemaal mooie glitters in de knuffels verwerkt. Deze knuffels worden met veel liefde en zorg gemaakt, want bij DouDou vinden ze dat jouw kleintje de liefste knuffel voor het leven verdient.

Over DouDou

Het verhaal begon 15 jaar geleden in de Val d’Oise, toen Alain Joly, gepassioneerd door de leefwereld van de allerkleinsten, een wereld vol tederheid en comfort voor ogen had. Ze omringde zich met mensen die dezelfde droom hadden en deze ook wilden verwezenlijken. Op een dag naait Zora, de ontwerpster van het merk, een klein gevuld konijnenhoofd op een doekje van haar pasgeboren kleintje … Het eerste knuffeldoekje zonder vulling was geboren en daarmee was een nieuwe revolutie in de knuffelwereld ontketend. Sindsdien zijn knuffeldoekjes een vaste waarde in het leven van vele baby’tjes.

De grote kracht van DouDou is dat het merk de traditionele Franse stijl blijft volgen. Het merk staat wereldwijd erkend voor zijn kwaliteit en innovatie. Elke creatie is uniek, zelf bedacht en zelf ontworpen. Bij DouDou werken getalenteerde en gepassioneerde medewerkers, die geloven dat de knuffels van morgen de knuffels van altijd zullen zijn.

Collectie DouDou

Wij vonden deze eye-catchers bij DouDou.nl, een shop die jullie allemaal bekend is van de mooie babynestjes. Recent is de collectie uitgebreid met de knuffels van DouDou. Je vindt hier knuffels, knuffelsets, sloffen en sleutelhangers, allemaal even mooi en zacht.

Kijk mee en oordeel zelf! 😉DouDou DouDou DouDou

De sleutelhangers koop je vanaf €15,00, knuffeldoekjes vanaf €22,50 en de knuffels vanaf €22,50. En de sloffen ten slotte koop je voor €25,00.

Ook zo enthousiast geworden? Of nieuwsgierig naar de rest van de collectie? Breng dan zeker een bezoekje aan de webshop. Deze vind je hier. 

 

2 Comments on Let’s cuddle met DouDou!

Comments are closed.