Ben je zwanger en druk bezig met het uitzoeken van babyspullen? Eén van de musthaves die niet mag ontbreken op je wishlist is ongetwijfeld het babynestje van Sleepyhead! Sleepyhead | Kinderfavorites

Er van uit gaan dat de baby meteen een hele nacht doorslaapt in zijn eigen wiegje is namelijk (helaas) een illusie. Gelukkig zijn deze babynestjes de ideale oplossing. Op dit plekje slaapt je kindje comfortabel, veilig én je kunt het nestje makkelijk verplaatsen. Wel zo fijn dus als je kindje een dutje doet naast je op de bank, of als je een echte jetsetfamilie bent die de baby gezellig overal mee naar toe wilt nemen.

LEES OOK: Op zoek naar heerlijke huidverzorging? Lees hier dan verder.

De meeste (aanstaande) ouders zullen wel eens van een babynestje gehoord hebben. Toch zijn de nestjes van Sleepyhead net iets anders. Sleepyhead blinkt namelijk uit in veiligheid en comfort voor je kindje. Zo bieden alle babynestjes een optimale luchtdoorlatendheid en zijn gemaakt van hypoallergeen en hygiënische stoffen. Daarnaast zijn de nestjes veilig, kindvriendelijk en makkelijk overal mee naar toe te nemen (zowel binnen- als buitenshuis). En dat is nog niet alles! De babynestjes zijn uit te breiden met boogjes, speeltjes, een zonnekap en verschillende hippe hoezen. De hoezen zijn naast stijlvol ook nog eens praktisch. Ze zijn namelijk afneembaar en gewoon te wassen in de wasmachine. Welke kersverse ouder heeft er immers tijd voor handwasjes?
Sleepyhead | Kinderfavorites

Onze favoriet van Sleepyhead

Bij Kinder-favorites zijn we met name fan van de chique Deluxe Carrara Marble nestjes. Dit nestje is de perfecte plek om je baby veilig te laten spelen, loungen of slapen. De Deluxe lijn van Sleepyhead is geschikt voor newborns tot 8 maanden. Is je kindje al wat ouder maar nog altijd verknocht aan dit knusse bedje? Dan vind je bij Sleepyhead ook Grand nestjes voor baby’s tot 36 maanden.

 

Als je net zo enthousiast bent geworden als wij, klik dan snel op onderstaande link voor meer informatie en verkooppunten:

 

Meer informatie vind je HIER!