Er is alweer een nieuwe maand aangebroken en dat betekent dat het ook tijd is om onze ‘Juni Musthaves 2021’ met je te delen. Wij hebben weer volop leuke dingen gespot en delen die graag met je. Zo zijn we goed geslaagd bij VTech, Exit Toys en Tip Toi. Maar er zijn meer musthaves. Ook een nieuw mag niet in dit rijtje ontbreken. Alle items kunnen via de onderstaande links worden geshopt. Veel shopplezier.

Juni Musthaves 2021Juni musthaves | Speelgoedtips voor kinderen

Van binnen speelgoed tot aan buiten speelgoed. En van educatief tot aan lekker ontspannen items, alles komt weer aan bod!

Juni Musthaves 2021 #1 Brain balance Journal for kidsBrain Balance kids van Charlotte Labee | Kinderfavorites

Je koopt het boek HIER!

De Brain Balance Kids Journal is geschreven voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. In deze eerste levensjaren worden de belangrijkste patronen en neurale netwerken aangelegd. Hoe fijn dat we direct het juiste kunnen aanleren, zodat je een goede basis neerzet. Onze kinderen krijgen tegenwoordig heel veel prikkels te verduren. Deze journal helpt om hun hersenen beter te begrijpen en zo om te leren gaan met stress en angsten, maar ook bewust te zijn van hun mindset, focus en levensstijl. Met oefeningen, kleurplaten en spelletjes krijgen kinderen spelenderwijs mee hoe belangrijk het is om goed voor je brein te zorgen.

Juni Musthaves #2 Tip Toi LiedjesboekTip Toi Het liedjesboek voor onderweg | Juni musthaves bij Kinderfavorites

Je koopt het boek HIER!

Wanneer je een lange autorit voor de boeg hebt, lekker met je kind een spelletje wilt spelen of als je kroost zichzelf wilt vermaken, met de boeken van Tip Toi haal je een ‘gegarandeerd succes’ in huis. Al vanaf jonge leeftijd kunnen kids hier lekker mee aan de slag. En allemaal educatief. Van het leren van een taal tot aan leren van dieren. En van familiebanden tot aan letters leren, alles komt aan bod. Ook dit liedjesboek is een aanrader. Met maar liefst 30 geliefde kinderliedjes kunnen de kids de paden op, de lanen in, vooruit met flinke pas! Met deze editie van tiptoi® gaan kinderen op een wonderbaarlijke muzikale reis. Of ze nu gaan wandelen in de bergen, in de tuin spelen of naar de haven gaan- overal wordt er gezongen. De combinatie van echte klassiekers met nieuwe kinderliedjes zorgt voor de nodige afwisseling.

Juni Musthaves #3 Zand-, water en picknicktafel in éénzand- en watertafel met parasol | Speelgoedtip voor in de tuin in de juni musthaves

Je koopt de tafel HIER!

De EXIT Aksent zand-, water- en picknicktafel is multifunctioneel. Wij hebben voor de tafel gekozen met parasol en 1 bankje. De zand-, water- en picknicktafel heeft twee groene bakken die gevuld kunnen worden met bijvoorbeeld water of zand, maar je kunt er ook speelgoed in opbergen. De groene bakken zijn uitneembaar en dus goed schoon te maken. Ook iets wat we bij Kinderfavorites heel fijn vinden.

Deze tafel heeft één zitbankje zodat je er zowel staand als zittend aan kunt spelen. En heb je even geen zin om met zand en water te spelen? Sluit dan de tafel af met de deksel en haal je potloden of speelgoedauto’s maar op, want je kunt er ook op knutselen, bouwen en tekenen. Met de EXIT Aksent zand-, water – en picknicktafel beleef je de leukste avonturen! Tot slot is de tafel gemaakt van FSC® gecertificeerd cederhout (FSC 100%, FSC® SCS-COC-007799). Deze houtsoort splintert niet en is van nature bestand tegen weersinvloeden zoals regen en dus resistent tegen houtrot. Je hoeft EXIT houten zand- en watertafels voor gebruik niet te behandelen, kinderen kunnen er direct veilig mee spelen.

Juni musthaves #4 VTech Baby Klik & Klaar CameraVTech Baby Klik & Klaar Camera | Juni musthaves bij Kinderfavorites

 

Je koopt de camera HIER!

Dit is Liam’s verjaardagscadeau. Wat een feestje om nu net als zijn moeder en grote zus zijn ‘eigen foto’s’ te kunnen maken. Als een echte pro houdt hij hem vast en oefent hij erop los. Je plaatst een fotokaart in de camera en maak zo kennis met de dieren, hun leefgebied, cijfers, kleuren en vormen. Druk op de blauwe toets om ‘foto’s te maken’ en druk op de rode toets om je foto ‘te printen’ of speel een uitdagend zoekspelletje! Laten we samen foto’s maken!

Juni musthaves #5 Spelletje pesten van Identity GamesPesten spelletje | Juni musthaves bij Kinderfavorites

Je koopt het spel HIER!

Pesten met de hele familie! Voor ons echt jeugdsentiment. En het kaartspel dat iedereen eigenlijk wel kent, nu in een nieuwe uitvoering. Leuke plaatjes die meteen zeggen wat je moet doen. Zeer eenvoudig voor lang speelplezier. 7? Zeven blijft kleven! Joker? Vijf kaarten pakken! En nog veel meer tips waardoor iedereen Pesten meteen kan spelen. Het leuke is dat er op de kaarten zelf staat wat de kaart betekent. Heel makkelijk om zelf op te frissen of om de kids zelf te leren en/of te laten spelen. Naast het spelletje “Pesten”, is er ook een spel “Ezelen” en ‘Jokeren” uitgebracht. Een aanrader voor de vakantie ook!

Juni Musthaves #6 Zwemring lemon van Konges SløjdZwemring Konges Sløjd lemon | Juni musthaves Kinderfavorites

Je koopt de zwemring HIER!

 Laat het mooie weer alsjeblieft nog even aanhouden. En dan is een mooie zwemring een must voor de kids. Met deze zwemring mag je voor de dag komen. Wat een pronkstuk! Hij is voor kinderen van 1 tot 2 jaar en met een max van 15 kig.

Juni Musthaves #7 Opberger Leeuw van Fiona WalkerOpberger leeuw van Fiona Walker | Kinderfavorites

Je koopt de opberger HIER!

En ook iets tofs voor in het interieur mag niet ontbreken in het rijtje ‘Juni Musthaves’. Neem nou deze opberger. Een ware Eye-catcher voor in de slaapkamer of woonkamer.