Inmiddels begint de oranjekoorts bij velen te stijgen, de straten kleuren langzamerhand oranje en ook te gekke promoties komen voorbij. En ook voor de kids is er volop leuks verkrijgbaar om dit feestje extra feestelijk te maken. Denk aan een oranje outfit, maar ook een accessoire maakt dit feestje compleet. Lees snel verder wat voor leuks wij hebben geselecteerd. Zo werden wij afgelopen week verrast door de wereldkampioen panna ‘Easyman’ om een potje voetbal voor ons huis te spelen. Wat een happening. Niet dat ik een ster in voetbal ben, maar ik genoot met volle teugen. En dit gaf mij direct inspiratie voor dit artikel.

EK voetbal 2021: De leukste oranje tips voor kinderenEk 2020 | De leukste oranje spullen voor kinderen bij Kinderfavorites

#1 Baby pakje oranje

Babypakje oranje | Tips voor EK 2021 kinderenWe trappen deze tips af met een setje bestaande uit een shirt met broekje voor baby’s. Hoe leuk om zo zijn of haar eerste EK te vieren?!

Je koopt het setje HIER!

#2 Tiara met verlichting

Ek tips kinderen | tiara met verlichting van HEMAEen oranje tiara met een goudkleurig glitter kroontje dat licht geeft. Een spectaculaire toevoeging aan je outfit voor de komende periode met alle feestdagen en sportactiviteiten.

Je koopt de tiara HIER!

#3 Baby leeuwenpakje voor EK voetbal 2021

Babypakje Leeuw | tips bij Kinderfavorites voor EK 2021Laat je kleintje onze voetballers mee aanmoedigen tijdens het EK voetbal met het Pampers EK Leeuwenpakje.

Je koopt het leeuwenpakje HIER!

#4 Oranje tanktop Ammehoela

Oranje tanktop Ammehoela | Oranje tips bij KinderfavoritesOok met deze tanktop zit je altijd goed. Hij is van het merk Ammehoela en koop je bij een van onze favo shops.

Je koopt de tanktop HIER!

#5 Jungle Friends Leo van Maileg

Jungle Friends Leo van Maileg | Ek tips voor kinderenDeze leeuw zal zijn beste vriendje nooit vergeten. De Jungle Friend wordt geleverd in een luxe gift box. Hij draagt een oranje gestreept shirtje, wat gemakkelijk omgeruild kan worden. Jungle Friends passen namelijk ook in Best Friends’ kleren.

Je koopt de leeuw HIER!

#6 Oranje kindernagellak

Oranje kindernagellak | Tips voor kinderen voor het EK 2021Nagellak voor kinderen van nailmatic. Gemakkelijk af te wassen met warm water en zeep. Andere voordelen zijn dat deze kindernagellak geen schadelijke stoffen en parfum bevat. En tot slot wordt het geleverd in mooie verpakking ontworpen door OMY!

Je koopt de nagellak HIER!

Nog meer oranje inspiratie vind je bij onze tips voor Koningsdag 2021!

#7 Oranje haarstrikje

Oranje haarstrikje voor baby | EK tips voor kinderen Dit haarstrikje is nu in de sale bij onze favo shop “Little King Arthur”. Dit schattige maar toch ook stoere handgemaakte haarbandje van Loved by Sophia Claire groeit met jouw kindje mee. Het haarbandje is van nylon (pantymateriaal) en rekt daardoor mee. Het strikje is van suede en is te gebruiken vanaf baby tot kleuter.

Je koopt het haarstrikje HIER!