Chocola, snoep en chips: het gaat er allemaal in als zoete koek. Zodra er groente op tafel komt zijn de meeste kinderen echter een stuk minder happig. En dat is als ouder zijnde soms behoorlijk frustrerend! Ben jij de eeuwige strijd rondom het eten van groente zat of wil je je kind meer groentes en smaken leren kennen? Lees dan snel verder over. Dat niet alle kinderen goed groente eten is bekend. Spoony springt hier op in door op een speelse wijze de kinderen groente aan te bieden.Wij hebben namelijk I love Spoony ontdekt bij Kinderfavorites en dat is wat ons betreft hét wondermiddel om je kind te stimuleren groentes te eten.

Spoony

Spoony is opgericht door rasechte veggie en moeder van drie: Phaedra Mensen. Als geen ander wist zij hoe lastig het kan zijn om je kind een gezonde groentemaaltijd op te laten eten en daar wilde ze graag wat aan veranderen. Met behulp van een uitgebreid testpanel, een hoop creativiteit en lekkere recepten wist zij Spoony te ontwikkelen. En wat is het een succes! Spoony is namelijk de ideale manier om je kind op spelende wijs groentes te leren eten.

Assortiment Spoony

Het assortiment van Spoony bestaat uit verschillende producten. Zo vind je van Spoony een aantal gezonde kant-en-klaarmaaltijden en tussendoortjes die ideaal zijn voor op drukke dagen. In deze maaltijden en snacks zitten natuurlijk lekker veel groentes verborgen en wordt zo min mogelijk suiker, zout en verborgen vet gebruikt. Een ander onderdeel van Spoony zijn de educatieve pakketten waarmee je samen met je kind een gezonde maaltijd kunt bereiden. Dat niet alle kinderen goed groente eten is bekend. Spoony springt hier op in door op een speelse wijze de kinderen groente aan te bieden.. Wij delen onze ervaring bij Kinderfavorites.Door samen met je kind te koken leert hij ontzettend veel én een zelfgemaakte maaltijd smaakt toch veel lekkerder? Tot slot staat dit concept bekend om haar originele eetbevorderende spelletjes, waarmee je je kind stimuleert om meer groente eten. Door de grappige spelletjes (zoals bingo of een dobbelspel) wordt eten weer een leuk en positief moment met het gezin. En dat is niet alleen een opluchting voor je kind, maar ook voor de ouders die de strijd rondom het wel of niet je bord leegeten willen vermijden. Alle producten zien er bovendien super vrolijk uit en maken van groente eten een waar feestje.

Review

Olivia is altijd al een slechte eter geweest. Een stukje fruit ging er meestal nog wel in, maar met name groente eten was altijd een drama. Sinds we kennis hebben gemaakt met Spoony gaat dit gelukkig een heel stuk beter. Olivia eet al spelend haar groentes op en we hebben bovendien een hoop lol aan tafel dankzij het grappige bordspelletje. Ons goede voornemen is dan ook om Spoony te blijven introduceren tijdens etenstijd. Daarnaast heeft Spoony een eigen workshop ontwikkeld, waarbij je kind op een leuke manier kennis leert maken met een gezond eetpatroon. We overwegen dan ook om deze workshop te gaan volgen om van Olivia een nog betere (groente) eter te maken! Dat niet alle kinderen goed groente eten is bekend. Spoony springt hier op in door op een speelse wijze de kinderen groente aan te bieden.. Wij delen onze ervaring bij Kinderfavorites.Ben je benieuwd geworden naar de producten van I love Spoony? Je koopt Spoony online via hun eigen website, verschillende speciaalzaken of binnenkort via hun eigen retailketen. Dit concept is bovendien niet alleen geschikt voor thuisgebruik, maar ook perfect voor scholen of de buitenschoolse opvang. Volg Spoony daarnaast snel via Facebook en Instagram en zorg er voor dat jouw kind gestimuleerd wordt om groentes te eten.

 

Bekijk de hele collectie HIER!

 

Heb jij nog een geheime tip om je kind voldoende vitamines binnen te laten krijgen? Laat deze dan achter in een comment!