In huize Kinderfavorites zijn we dol op het spelen van gezelschapsspellen met de kinderen. Een van onze nieuwste aanwinsten is Dokter Prik. In dit hilarische en educatieve spel leert je kind dat prikjes krijgen helemaal niet eng is. Sterker nog, de prikjes van Dokter Prik zorgen ongetwijfeld voor een hoop pret! Durven jullie prikjes te geven of te ontvangen met de enorme injectienaald?

Spel Dokter Prik

In dit spel, dat je speelt met kaarten, gaan er meerdere virussen rond. Zodra Dokter Prik op bezoek komt, kun je echter maar beter geen virusje onder de leden hebben. Als je dit wel hebt, krijg je namelijk een prikje! Hoewel dit eng klinkt (en best spannend is voor de kleintjes in het begin) zorgt het ontvangen én het geven van een prikje ongetwijfeld voor een hoop gelach. Daarnaast zijn ook de ronddwalende virussen hilarisch. Wie lijdt er immers niet graag aan Stinkvoetose of Scheeticus. Het spel is makkelijk te begrijpen (maar alles behalve saai) en kan met kinderen vanaf ongeveer 6 jaar worden gespeeld.We zijn dol op spelletjes. Recent hebben wij Dokter Prik ontvangen en dat is een grote hit hier thuis. Leuk om cadeau te geven!
Dokter Prik is dé manier om van angst voor de dokter en prikjes af te komen. Daarnaast is het spel origineel, leerzaam en leuk voor jong en oud. Want ons betreft is dit gezelschapsspel dan ook een echte musthave met de koude wintermaanden op komst, voor je collectie met familiespelletjes als er weer een lockdown komt of als je op zoek bent naar een leuk cadeautje voor een verjaardag of de feestdagen. Ben je benieuwd geworden?

LEES OOK: Speelgoedtip voor meisjes: Party & Co Disney Princess!

Meer informatie over het spel vind je via deze link:

Meer info over het spel vind je HIER!

1 Comment on Dokter Prik: wie wil er een prikje?

Comments are closed.