Heb jij al van de Poopsie Dancing Unicorn gehoord? Zo niet, dan raden we je aan om de “Poopsie Slime Surprise” song op te zoeken. Dit grappige filmpje is onlangs viral gegaan en heeft inmiddels al meer dan 17 miljoen views gehaald op Youtube. Wedden dat ook jij en je kinderen binnen de kortste keren mee zullen swingen met deze eenhoorndans? Swingende Poopsie Dancing Unicorn, de YOUTUBE hit en cadeautip | KinderfavoritesVoor alle fans van de dansende unicorn is er bovendien een pop op de markt gebracht. Deze pop kan je kind heerlijk vertroetelen én zal het hele gezin vermaken met haar aanstekelijke dansje en liedje.

Poopsie Dancing Unicorn

De Poopsie Dancing Unicorn kan verschillende danspasjes en zingt haar eigen hit de “Poopsie Slime Surprise” als je op haar buikje drukt. Dans samen met de eenhoorn in cirkels, schud met de buik, gooi de armen in de lucht en beweeg met je benen en hoofd. De pop geeft het goede voorbeeld en krijgt ongetwijfeld al snel de voetjes van de vloer. De kinderen zullen bovendien binnen de kortste keren de eenhoorndans onder de knie krijgen en de hele familie entertainen. Swingende Poopsie Dancing Unicorn, de YOUTUBE hit en cadeautip | KinderfavoritesDe Poopsie Dancing Unicorn is geschikt voor kinderen tussen de 3 en de 6 jaar. De pop wordt geleverd samen met de wolkenborstel, een handleiding en batterijen (3 x AA). De eenhoorn beschikt over mooi regenboog haar dat geborsteld kan worden, lange wimpers en een uitneembare outfit. De eenhoorn zit bovendien van top tot teen onder de glitters, waardoor ze er extra feestelijk en schattig uit ziet. Naast samen dansen, kan je kind de pop lekker vertroetelen. Deze superster moet namelijk wel even in de watten gelegd worden voordat ze kan optreden!

Cadeautip voor Sinterklaas en Kerst

Olivia is dol op eenhoorns. Toch hadden we haar vooraf expres niks verteld over de Poopsie Dancing Unicorn pop die we voor haar besteld hadden. Haar enthousiasme was dan ook extra groot toen we haar het filmpje lieten zien op Youtube en haar de pop overhandigden. En niet alleen Olivia was door het dolle heen, ook Liam kon de eenhoorn wel waarderen. Wankel als dat nog gaat, waagde ook hij een dansje op het grappige liedje. En eerlijk is eerlijk, ook wij zingen en dansen graag mee met deze vrolijke eenhoorn. Het liedje blijft zelfs zo in ons hoofd hangen, dat we elkaar soms betrappen op het neuriën van dit deuntje onder de douche of tijdens de huishoudelijke klusjes. De eenhoorn pop is dan ook zonder twijfel een nieuw favoriet speeltje geworden in huize Kinderfavorites.Swingende Poopsie Dancing Unicorn, de YOUTUBE hit en cadeautip | Kinderfavorites

Heb jij een zoon, dochter, neefje, nichtje of andere liefhebber van eenhoorns in jouw omgeving? Dan hebben we goed nieuws. Wij mogen namelijk één Swingende Poopsie Dancing Unicorn pop weggeven onder onze trouwe fans. Tot slot is de pop natuurlijk hét perfecte cadeau voor de komende feestdagen. Koop de eenhoorn daarom direct via de volgende link.

Meer info vind je HIER!

Winactie

Wat moet je doen om kans te maken?

  • Like dit bericht op instagram @judith.denouden
  • Volg onze nieuwe instagram @kinderfavorites
  • Tag zoveel mogelijk andere mama’s, iedere tag is een winkans
  • Extra winkans: deel dit bericht op je tijdlijn of via de stories

Veel succes allemaal! Dinsdag 3 november maken we de winnaar bekend!

Tot slot is de pop natuurlijk hét perfecte cadeau voor de komende feestdagen. Koop de eenhoorn daarom direct via de volgende link.

Meer info vind je HIER!

Van Baby Shark tot aan de gouwe ouwe Kabouterdans: welk dansje en liedje voor kinderen krijg jij maar niet uit je hoofd?

 

3 Comments on Swingende Poopsie Dancing Unicorn pop

  1. Wat een leuk ding! Die ga ik onthouden. Helaas kan ik niet meedoen want ik heb geen Insta.

    • Leuk dat je jouw enthousiasme laat weten! Ik zal je meenemen in de loting. Alvast een fijn weekend. Liefs, Judith

  2. Doe graag mee voor mijn nichtje die heel veel van kleurtjes en glitters op speelgoed houdt, Deze Unicorn pop zal ze vast heel erg leuk vinden, zou natuurlijk een fantastisch sinterklaas cadeautje zijn.

Comments are closed.